/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 176.
    +71 -9
    Mendel panpa buda benden.
    Adamın biri çölde devesiyle yolculuk yapıyormuş, canı sex istemiş libido tavan, eee ne yapacam derken deveyi yatırıp güzelce gibmiş, sonra ellerini açıp 'Allahım beni affet şeytana uydum' demiş ve yoluna devam etmiş.
    Baya bi gittikten sonra adamın gibi yine kalkmış yatırmış deveyi bidaha gibmiş, gibtikten sonra ellerini yine açıp 'allahım şeytana uydum beni affet' demiş ve yola devam etmiş.
    Adam alıştıya biraz gittikten sonra canı yine istemiş, deveyi yatırmış bidaha gibmiş, herzamanki yaptığı gibi ellerini açmış
    -allahım şeytana uydum derken yer yarılmış şeytan çıkmış,
    +ulan dıbınakoydugumun pekekenti gibip gibip niye üzerime atıyorsun yarak kafalı..
    ···
    1. 1.
      +4 -16
      haahhaahahahahahahahaahha kardeşim benim verdim şukunu hemen . Okudum çok beğendim ilk defa okuyorum bende cidden koptum ellerine sağlık çok teşekkürler hahahaahahahah =)
      ···
    2. 2.
      +49 -2
      panpa bi benzeride bende var:
      bedevinin biri çölde devesiyle gidiyomuş. baya bi azmış ve yokluktan devesine hallenmeye başlamış. neyse bu giderken yolda bi çukur görmüş. bakmış içine ne var diye. çukurun içinde güzel mi güzel bi hatun varmış. hatun "imdaat! beni burdan çıkarırsan istediğn şeyi yaparım" demiş. bizim bedevi girmiş çukura çıkarmış hatunu. hatun demiş "ee, ne istersin benden yakışıklı?". bizim bedevi de demiş ki: tut şu deveyi de bi güzel gibiverem
      not: aynısı yazıldıysa uyarıverin
      ···
    3. 3.
      +1
      Yok yazılmadı panpa
      ···
    4. 4.
      +2 -11
      hahaahahahahahahahah yogurtlu sucuk kardeşim öyle bir kahkaha attım ki babam uykusundan uyandı hahaahahahah. Beni güldürdün Allah'da seni güldürsün adamsın verdim şukunu =)
      ···
    5. 5.
      +1
      yoğurtlu pampamınki efsaneymiş..
      ···
    6. 6.
      +11 -1
      alın beyler bu da benden
      Çok şanssız birisi varmış , üstelik tek taşağı varmış. Birgün uçağa binmiş. Uçak arıza yapmış, düşmek üzere. Bir kişinin atlaması gerekiyor. Kura çekmişler o çıkmış ,kabul etmememiş ,yine kura çekmişler yine o kişi çıkmış.Bu böyle 4-5 defa tekrarlanmış , sonunda adam
      -Bir soru sorucam bilirseniz atlarım"" demiş. Sorusu:
      -"Karşımdaki adamla benim taşaklarımın toplamı kaçtır?" diye sormuş. Uçaktakiler gülerek 4 demişler. Adam bunun üzerine kaybettiniz diyerek çıkarmış tek taşak ,karşıdaki adam çıkarmış 3 taşak... "
      ···
    7. 7.
      -1
      2.4.8. inki iyimiş
      ···
    8. 8.
      0
      2.4.9 icinde taşak muhabbeti olunca hoşuna gitti tabi
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster