/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +18
    Daha 4 gun once -simdi daha iyi anliyorum- cok sacma bi sebepten dolayi babama cephe aldim. Kac kere konusmaya calissada suratina bakmadan kalkip gittim baska odaya.

    Yaslanicak bi duvar, omzunda aglanacak, bize kol kanat geren bi baba o. Anneme, kardeslerime bana bunca yildir agzini acip elini kaldirmamis bir adam. Calisip cabalayip bizi ele gune muhtac etmemis yedigimizi onumuzde yemedigimizi arkamizda birakmis bir baba. Bense 4 gundur gibimsonik bi nedenden dolayi yuzune bile bakmiyorum o babanin.

    Aglaya aglaya okudum basindan beri. O kucuk beyinli kafami gibmek istiyorum. Aynaya bakamicak kadar utaniyorum simdi kendimden. Eve gelince babamin dizinin dibine oturup ozur dilicem belki ama bu yaptigim aptalligi omrum boyunca unutmicam Tipki senin hikayeni kafamdan hic cikarmicagim gibi. Bana cok sey kattin. Allah senden razi olsun. Ve cok uzuldum keske yasamasaydin butun bunlari. Ama ne yazik ki bura adaletsiz bi yer. Bi o kadar da nankor.

    Allah bundan sonra yar ve yardimcin olsun. Hersey gonlunce olsun buyuk adam. Bana kattigin seyler icin sonsuz tesekkurler.
    ···
    1. 1.
      +1
      Senin de kocaman yüreğin var kardeşim
      ···
      1. 1.
        +1
        Eyvallah kardesim
        ···
   tümünü göster