/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    +2 -1
    Tasavvufi şiirleri yorumlamadan önce tasavvufu iyice araştırmak anlamak lazım. Aynı din gibidir bu. Dinde de araştırma yapmadan yorum yapmak olmaz. Ben hem Müslüman'ım hem de bu şiirleri seviyorum. Sırf bu yüzden benim dinimi yargılayanlar var. Benim dinimi benim inancımı Allah harici hiç bir şey yargılayamaz. Yunus Emre vs de yargılayamazsınız. Ha yazdıklarına göre de yorum yapmak ona dinsiz sapık vs demek de kesinlikle yanlıştır. Biraz daha araştırın binler. Bakın ben bu adam elhamdülillah Müslümandır demiyorum araştırın ve kimsenin dinini yargılamayın diyorum zira bu size düşmez
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Dinde arastirma yapmadan yorum yapilmaz tabiki. Din bu. Hayat felsefen yol yordamin senin. Tasavvuf nedir? Ben Allahim demek mi? O zaman yorum yaparim. Dinimi biliyorum çünkü. Dinde yeri yok bunun. Firavunla mücadele degil midir gayemiz. O zaman islam icinde firavun cikarmak niye? Nedir insani Allah yapma gayesi?
      ···
    2. 2.
      -1
      Bende ondan bahsediyorum kanka bir araştır adam neden öyle yazıyor, neden öyle bir üslup kullanıyor? Dinine bağlı bir insan neden kendini Allah ilan etsin. Adam sanat yapıyor peki bu yaptığı sanatın özellikleri nedir?
      ···
      1. 1.
        0
        Neyin sanatı kardeşim? Sapkinliktan sanat olur mu? Alim insan ilim mi öğretir yoksa insanlari sapikliga mi yoneltir? Allah yunusun icine neden girsin? Nerde yazıyor? Kuranin neresinde var ilahlasan insan?
        ···
   tümünü göster