/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +9
    Hah deniz tarafındayız. işte binler bu huur çocukları sömürdü parayı sonda gibi. Bırakın o gün pizza yemeyi bir bardak çay bile içmedim. En berbat deniz macerasıydı benim için. ileride bu deniz macerası olayına bir kez daha deyineceğim aklınızda bulunsun.

    O yılıda böyle kapattıktan sonra peder belediyede çalıştığı işyerinden ayrıldı gitti bir arkadaşının bakkalında çalışmaya başladı. Arkadaşı battı borcu kaldı felan. Sonra babama dedesinden miras kalan boş dükkana bakkal açan halamlardan babam hakkını istediği zaman yıllardır ön planda tuttuğu annesini kardeşini satıp 1-2 yıllık süre boyunca bizimle ilgilendi. ilgileniyormuş gibi yaptı diyelim biz ona. O değilde sen 18 yaşındaki adama 7 yaşındaki çocuğa yaptığın gıdıklama şakasını niye yaparsın. O çocuk mal mı devam ediyorsun?

    Neyse geri dönelim. Orta okulun sonunda bir arkadaşımın doğum gününe geçmiştim. Doğum gününe gitmeden önce ilk defa arabayla beni bırakırmısın demiştim pedere. işim var 19 Mayıs'ta dedi. Tamam dedim. 19 Mayıs'ta ben doğum gününe giderken yağan yağmurla beraber sırılsıklam ıslandım. Fakat bundan 1-2 hafta sonra öğreniyorum 19 Mayıs'taki işi benim ve annem dışımdaki bahsettiğim berna, berna'nın çocuklarını halam ve halamın çocuklarını 19 Mayıs şenliklerine zütürmekmiş.
    ···
   tümünü göster