/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +14
    2-3 gün kaldıktan sonra dedem geldi. Erkek tarafının tüm sülalesi bir yana dedem bir yana beyler. Adam gibi adamdı. Yerine özür diledi anneme işte sultan(babaannem) hasta yapma etme bu çocuk ne olacak dedi derken ertesi gün sabah uyandığımda karşımda gördüm. 2-3 ay konuşmadım. Olayın etkisi ile pgiboloji mi kalır?

    Şimdi tüm hikayenin asıl başladığı yere halamın kızı ve oğluna geliyoruz. Küçüklüğümden beri bana ne alındıysa aynılarının halamın kızına ve doğduktan sonra oğluna alındı. Ne zaman denize veya tatile gitsek onlarda geliyordu.

    Bir gün yine tatile gittiğimizde o ara evdeki durumları biliyorum evden çıkarken annem tembihlemişti denize gittiğimizde pek birşey isteme bu sefer fazla paramız yok ben sana poğaça felan yaptım diye. Biz giderken bir anda peder arabada halamın oğlu ve kızıyla beraber belirdi. içimden sıçtık dedim.

    Her yıl denize gittiğimizde oradaki bir kafede pizza yerdim. O zamanlar oturduğumuz yerde bırak pizzacıyı pideci bile zor buluyorsun. Beyler lokmalarını mı saydın diyeceksiniz ama ben tüm gün boyunca tek bir şey almazken onlar şu renkli buzlu içeceklerden mi dersiniz, waffle mı dersiniz. Parayı su sondası gibi çektiler dıbına koyim.
    ···
    1. 1.
      -11
      hem babasına huur çocuğu diyor hemde babaannesine sultan diyor dıbına koydumun iki yüzlüsü ben olsam daha fazlasını yapardım
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan OKumak istemiosan Çık Git
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      Virgülü koyayım yeniden oku panpa. Pederin yerine özür diledi. Anneme işte Sultan(yani babaannem) hasta, yapma etme..
      ···
   tümünü göster