/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    panpa 2 hafta önce başladım bende 2 arkadaşlar beraber arkadaşlardan 4-5 kilo daha ağır takılıyorum arkadaşlar evde oram ağrıyo buram ağrıyo diyo beim ilk gün ağrıdı diğer günler hiç ağrımadı sıkıntı kimde çözemedim (kas durumlarımız yakın hepimiz yakın güçlerdeyiz)
    ···
    1. 1.
      0
      panpa hamlığın daha çabuk geçmiştir kasların daha kolay alışmıştır.Ya da hareketleri formunda yapmadığın için hedef aldığın kası tam etkilemiyodur.Son olarak arkadaşın yeterli protein almıyor olabilir de.
      ···
      1. 1.
        0
        hamlığın daha çabuk geçmiştir ne dıbına koyim.
        panpa spor yaptığın için kasların su toplar. herkeste de eşit derecede su toplayacak manasına gelmez bu. sen 2.5 kiloyla kaslarını yormadığın için su toplamaz. arkadaşının ki su toplar. evde yatan adamla inşaatta çalışan adamın kas yapısı daha farklıdır. işleyen demir pas tutmaz hesabı.
        ayrıca kas gruplarının kendini yenilemesi için karbonhidrat gerekir protein değil.
        ···
      2. 2.
        +1
        karbonhidrat mı gerekli ? karb sen ne diyon o yuzden sporcular low karb takılıyolar. o yuzden mi whey yerine carb kullanmıyolar ? dalga mı geçiyon mk. Bu arada o su toplamayla kaslar ağrımaz , kasları yıpratarak ağrır , proteinle o yerler yeniden oluşturulur , şimdi say go !
        ···
      3. 3.
        0
        vücuda dayanıklılık veren karbonhidrattır. protein ilk parçalanacak besin hücresidir. kas dediğin yıpranır ve su toplar. su dediğim şey de çeşme suyu değil laktik asit birikimidir. ne biyolojiden haberin var ne anatomiden bilader.

        http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26673504.asp
        ···
      4. 4.
        0
        panpa onların karbonhidratı doğaldır onların işi uzun süreli dayanıklılık bizim işimiz dayanıklılık ama kısa süreli dayanıklılık bunu kreatinden alcaz panpa sen olayı yanlış anlamışsın karbonhidrat ilk parçalandığı için enerjimizi onlardan alırız dayanklılık için , antreman süresinde formdan düşmemiz için. kasların yenilnemesi için gerekli olan ise proteindir. inşaatçı kası dediğimiz ince ama hacim olmayan kaslar mesela inşaatçıların yeterli protein almamasindan kaynaklıdır.
        ···
      5. 5.
        0
        su toplamasının sebebi de kreatiindir kas yenilenmesine bağlama
        ···
      6. 6.
        0
        ilk parçalanan karb. yazmışım kb. ilk enerji olarak kullanılan karb. dır
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      0
      panpa 4 set 12,10,8,6 yapıyom anlatcağım makinelerde göğüs yapıyom kelebekmi ne sonra dambıl ön kol sonra 'w' şeklinde dambıl falan sonra sırt yapıyom bi makinede sonra bar diye bi şey var diresiği sabit tutup yukarda aşşağı indiriom yada aşşağıdan yukarıya ayarlanıyo daha bir sürü şey her yeri için kasıyom ama hiç bi yerim ağrımıyo yani en azından bi yerde etkli etmesi gerekiyodur heralde ama hiç bi yer ağrımıyo arkadaşlar az yiyo panpa olabilir bide cılızlar biraz.
      ···
      1. 1.
        0
        panpa doğru formda ve sert yapmıyosundur. yani kendinee göre ağır. benim önerim bu haeketleri geç bi taka yaramaz başta mesaj at bi site vercem orda hareketlerin doğru formalarını öğren internet , hoca falan bi yerden. emin ol hem çok güçlenirsin hem de kasların alışır , şekillenir
        ···
      2. 2.
        0
        panpa mesaj attım cevap bekliyorum edit kendimi çok zorluyom bazen 3. sette sonuncuyu kaldırıken kollar istifa etcek gibi oluyo ama 4. sette toparlıyo
        ···
   tümünü göster