/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    ilk 30 40 bine girip de iki kelime konusamayan ağzını yaya yaya 2 saatte konuşan bildiğin mal insanlar da yok değil, ama haklısin bu sadece bi bahane
    ···
    1. 1.
      -7
      sen öyle san dıbını fişeklediğim, sen öyle san. o adam seninle vaktini harcamıyor, sana nefesini bile harcamıyor sen düşün gerisini. leşsin sen o adam için, döl israfısın, gibinde bile değilsin. hani sanıyorsun ya o adamın senin gibinde olmadığını, durum aslında tam tersi ama anlamıyorsun. anlayacaksın. gibe gibe anlatacaklar. sen hizmet edeceksin o adama zira. burda lafım sana değil, genel bir topluluğadır- bunu anlamaktan yoksun olduğunu tahmin ederek açıklama gereksinimi duydum ek olarak.
      ···
      1. 1.
        +1
        ya amk yarak kürek konuşuyon da etrafımda ilk 100'e ilk 1000'ne giren adam çok oldu (fen lisesi mezunuyum) içlerinden kelime bulmakta zorluk çeken, rastgele bir şeyde bile yenildiğinde karşısındakine vuran insanlarla iletişim kuramayan teneffüse çıkarken suyu başkasına aldırıp bundan zaman kazandığını düşünen aciz insanlar vardı. zekadan tek anladığın pozitif bilimleri ezberleyebilmekse zaten pek konuşmaya gerek yok o da ayrı konu amk
        ···
      2. 2.
        0
        ahahahahahahh amk malısın işte bi tane yarak daha. yukarıda yazdığımı tekrar oku ve gibtir git liseli.
        ···
      3. 3.
        0
        Kardeş mf4 sıralamam 5bin olduğu halde bugüne kadar arkadaşlarıma bile demedim hava atıyormusum ya da rencide ediyormuşum gibi gözükmemek için, senin bu dediklerini o kadar boş ve gereksiz buluyorum ki ve ayrıca dediklerine katılmıyorum, 30bine giren adamdan böyle küfür zekası beklemem şahsen sözleriyle darma duman eder adamı. ister o sınavda 1. ol inandığım birşey var o da kendini geliştiremeyip iki cümleyi kuramayıp asosyal olup karı kızla ilişiği kesip 1. liğe oynamaktansa, tüm bu dediklerimi yapar kendimi ruhen geliştirir dersimi de çalışır 5bine 10bine razı olurum daha iyi.
        Şimdi ömrünün sonuna kadar her entryne eksi vercem huur cocuğu.
        ···
      4. 4.
        -1
        bilmukabele. küfür zekası konusuna gelince, inci sözlük olduğu için bu, benim buradaki yazı üslubum; dolayısıyla senin bunu eleştiriyor olman dahi aslında o kalıplaşmış gelenekselciliğinin ve yeni düşüncelere kapalı zihin yapının bir ürünü ve dahi göstergesidir. sadece ve sadece bu entry'de kendi üslubumun, kendi çizgimin dışına çıkıyorum. fen lisesi mezunu olduğunu söylüyor ve çevrendeki adamların geçmişte hep baş adamlar olduğunu söylüyorsun; ben de diyorum ki, şu an bulunduğum okul ve mevki dolayısıyla ben bizzat o adamların içerisindeyim ve inan bana, lisedeki hallerinden, suskunluklarından, yalnızca kendi aralarında kurdukları sınırlı bir arkadaşlıktan çok daha ötedeler ve bu klişe çerçeveyi bütünüyle yıkmışlar; ben bunun bir örneğiyim. ben bunu bizzat deneyim ediniyorum, ve çevrem benim gibi insanlarla dolu.
        ···
      5. 5.
        0
        Bende onu diyorum sus pus oturup sadece kendi çevremdeki bana benzeyen inek arkadaşlarımla dünyaya dar bir pencereden bakacağıma, gider ineklede sosyallede koministlede ülkücüylede türküylede almanıyla fransızıyla kürdüyle arkadaş olurum dünyaya farklı açılardan bakıp çevremi geniş tutarım. Ve emin ol belirli bir zümre veya gruba bağlı olanlar hayatta başarılı olamaz
        ···
      6. 6.
        -1
        asıl belirli bir zümreye sadık kalanlar başarıyı yakalayabilir. farklılığın olduğu yerde sıkıntılar çıkar; yönetim olmaz, otorite olmaz. olayı siyaset boyutuna taşıyacaksan ben bir daha yazamam, zira hazetmem o konudan. inek diye bir şey kalmadı diyorum, sizler ilerde lisede o inek diye dalga geçtiğiniz elemanlara hizmet etmek için yaşıyorsunuz; o adamlar çoktan olayı aştı, bambaşka çevrelerde ciddi dostluklara, ciddi ortamlara girdi diyorum anlayan yok hala ak.
        ···
      7. 7.
        0
        Üzgünüm ama o ineklerin hepsi bu sistemde okumamış bir insana çalışcak sende dahil işe başlarken asgarinin 1.5-2 katıyla başlayacaksınız, zümre olayına gelirsem söylediklerin çok saçma bana göre gram mantıkla açıklanabilir olayı yok, işi siyasete çekmem hiçbir zaman, sen o zaman tek görüşlülüğe devam et
        ···
      8. 8.
        0
        ahahahahahahahah lan bu ne diyor? ben stajyerken 1200 $+yemek kazanıyorum ve mezun olduğumda işim 4000 $'a garanti zira okulda kariyer kulubü üyesiyim, abd'de okuyorum ve babamın taşşak 250 ton.
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      0
      ya sen nasil saçma bi insansin direk dediğime atarlaniyorsun :D kullandigin dile dikkat et, insan ol once. ben ders çalışmayan ve bu bahaneyi kullanan bi insan olduğumdan yazmadım onu, ayrıca tekrar soyluyorum düzgün konuş
      bu tip 2 kelimeyi 10 saatte soyleyebilen insan gördüm sen gormediysen benim sorunum değil sosyal hayatı olmadan çevresi olmadan o çalışması vs kocaman bi 0. çok çalışıp inekleyen insan değil hem sosyal hayatı olup hem başarılı olan insan gelecekte başarılı olur, e tabi unide kendini geliştirir mi bilmem ama bu böyle. uni sınavına calismaya başlamak vs herkes için bi zekilik belirtisi değil canım, çalışkan olmak ve zeki olmak çok farklı şeyler he tamam dersin ki adam mat coze coze zeka seviyesini yükseltmiş tamam derim ama bu beceriyi bi sonradan kazanmış bi de doğuştan kazanmış olanlar var karistirmayalim
      ···
    3. 3.
      -1
      bana düzgün konuş mu dedin sen? senin leşini giber, sonra da kanibalistlerin önüne atarım kahpe evladı. kalleş evladı. ölmüşlerinin mezar bekçisi olup kabir azaplarına topraklarına attırdığım spermlerimle dahil olurum huurnun sıçtığı tak seni. ecdanını giberim binin torunu. öhm-öhm...

      öte yandan sosyal hayat konusunda düşüncelerine hak veriyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        çok komiksin beynin protez sanırım senin ya :( muhattap oldum Özür dilerim
        ···
      2. 2.
        0
        bu klişe cevapları geçeceksin evlat. sissy girl gibi davranmayı bırak.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      0
      Kissedbyfire a katiliyorum. Bi akraba cocugu teoflg sinavindan 492 almisti cocuk tamamen asosyal. Bende bos degilim fen lisesi okudum ve iki kelimeyi yanyana getiremeyen, 5 sk sonra cevap veren, kendine guveni 0 olan kisiler vardi okulumda evt bunlar gercek.
      ···
    5. 5.
      0
      teog'dan mı bahsediyorsun toefl'dan mı amın oğlu esteban? şu gibtimin sınav kısaltmalarını adam akıllı yazın amk ya. ve senin fen liseliliğini giberim evlat. yani ben de itü'yü over 450 mf4 puanıyla kazandım, hazırlığın sonunda work&travel ile abd'ye chicago'ya gittim, gelir gelmez de okul beni state university of new york'a yolladı ve oradaki ikinci dönemimde alay ve liyezon zabiti oldum diyor muyum? bu yaz staja barcelona'da çıkacağımı söylüyor muyum? giberim seni liseli. akıllı olun len.
      ···
    6. 6.
      0
      cevap gelecek bilader, o cevap buraya gelecek.
      ···
    7. 7.
      +2 -1
      Ben sana cevabı vereyim gib kırığı. Öncelikle sen ders çalışmaktan, sevdiği kızı zengin bir bine kaptırıp, gibtirten eziğin tekisin. O yüzden bu öfken, sinirin.
      iyi bir okul kazanmakla, hayatta iyi bir konuma geleceğini zannedip bir gün karşılarına çıkıp intikam falan alacağını düşünüyorsundur. Onlar fakir olup ezilirken, sen son model üstü açık arabanla yanlarına yanaşıp yılların acısını falan alacağını hayal ediyorsundur ama naaaaaaah alırsın o acıyı!!

      Sen gençliğinin en değerli yıllarını mal, mal bir test kitabının karşısında, yüzünde sivilceler, donunda sperm lekeleriyle geçirirken, o adam ortamdan ortama atlayıp, senin hergün hayalini kurup, sıvazladığın hatunları inletmekle meşguldü. O adam çalışmadı ama o adamı babası ayda 45-50bin ücretli, özel kıbrıs amerikan bilmemne üniversitesine gönderip, gibik şirketinde paranın ekgibliğini çok şükür yine göstertmedi. Ama, sen gib kırığı.. 4-5 sene zütünü yırta yırta bitirdiğin o gibik bölümlerden mezun olduktan sonra, sen o adamın yanına işe girip 2000-3000 lira maaşla ağız kokusunu çekmeye ne yazık ki devam edeceksin. Kimse de sana hizmet falan etmeyecek, ancak sen sistemin ağa babalarına hizmet etmeye devam edeceksin. Ha belki iyi bi köpek olup, daha fazla hizmet edersen, önüne iki üç parça daha fazla kemik atılıp, gibik hayatın birazcık daha düzelecek.

      Yok ben kamu çalışanı olacağım dersen; doktor olsan gibik barzo bi hasta gelip, niye bana şu ilacı yazmadın lan deyip şanslıysan ağzını yüzünü acilin orta yerine dökecek, değilsen sana oracıkta 2 liralık ekmek bıçağını takacak. Avukatsan adliye çıkısında adi bir mahkum yakını seni çekip vuracak, şanslıysan bi apartmanın aidatını ödemeyen fakir huur çocuklarına ihtaname falan göndermekle ekmeğini çıkarırsın. Öğretmensen liseli huur sıçmığı bir bin, sırf onu dersten bıraktın diye gelip seni öğretmenler odasında bıçaklıyacak. Sırf iş için 5 sene doğu denen o Allahın unuttuğu lanet yere gidip, gibik ömrünü birazcık da orada heba edeceksin.
      Ha bi de sen şimdi kendini olaylara yön vermekle falan mükellef görmüşsün de, sen önce kendi gibik, solmuş hayatına bi yön ver bakalım. O olaylara yön verecek adamlar 20 sene önceden belirleniyor, yetiştiriliyor. Sen değil olaylara yön vermek o 31 den şaftı kaymış, gibinin kalkış yönüne yön veremezsin.

      Şimdi gibtir git burdan aq, inek eziği. Olup olabileceğin en iyi şeyler bunlar işte. O elindeki Güvender Lys 2 Matematik soru bankasını bırak, git bi elini yüzünü yıka, sonra da sokağa çık ılık zütlü bin kurusu. iki insan yüzü görürsün de en azından, biraz insana döner, iki gram dünyadan haberin olur. Soru bankalarının arasında gerçek dünyayı unutmuşsun liseli bin seni..
      Tümünü Göster
      ···
    8. 8.
      0
      ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha amk malı. benim babam yurtdışındaki kurumsal bir tanker firmasının da türkiye dağıtımcılığını üstlenen corporate bir holdingin armatörlük şubesinde vice president. ben abd'de okuyorum ve ilerde bütün ailem yüzyıllardır ne meslek yapmışsa, o mesleği devam ettireceğim... ve inan bana benim hayatımı sen hayal dahi edemessin; ben lisede de aynıydım, üniversitede de yurtdışında daha da bir şımardım... her gördüğün insanı kendi kalıplarına sığdırmaya çalışan ve şu an boş gezen dalyarak bir insansın sadece.
      ···
    9. 9.
      0
      sevdiği kızı zengin bine kaptırmaktan bahsetmişsin de, o zengin bin benim işte bilader sen hala anlamamışsın. amk malı.
      ···
    10. 10.
      0
      ayrı ayrı üç girinde de ağzının payını verdim. önyargılı yaklaştın, bilmeden konuştun ve acı gerçek: kaybettin. şimdi cefanı da, çileni de gibtirmeden toz ol buradan, bir daha seni görmeyeyim yoksa belediyeyle konuşur evini yıktırırım huur çocuğu.
      ···
    11. 11.
      0
      o cevap buraya gelecek... af dileyecek ve elimi öpeceksin.
      ···
    12. 12.
      0
      cevap geldi döl kurusu. senin ben babanın zütüne koyayım öncelikle. Sen iki kelime etmekten aciz bir huur çocuğu olduğu için, yazdığın tek bir giriyi parça parça tekrar tekrar yazmışsın. o yüzden senin vereceğin cevabı gibeyim.
      öncelikle abd'de mi yoksa itü'de mi okuduğunu önce bi kavra. abd'de okul okumak başka, öğrenci değişim progrdıbına katılmak başka şeyler huur sıçmığı seni. abd'de okul okumak zengin binlerinin yapabileceği bişey, senin gibi veledi zinalar ancak öğrenci değişim programıyla abd yüzü görebilir o da sınırlı bi süre.
      senin o amcık baban paraya kıysaymış da seni eli yüzü düzgün bi okula gönderseymiş okul için yurt dışına, sende gelişmekte olan bi ülkenin, vasat üstü gibik bi okulunda okuyorum diye hava atmasaymışsın be keşke amucuk seni. yaa dıbına saplayayım adam sanki ivy league okullarından birine gidiyorda ona övünüyor. hay senin o içi su dolu beynini..
      sen git belediyeye watta 3 4 milletten 8 9 adamla aynı odada yattığınız o evi yıktır. çorap ve taşak arası kokusu taa bak buraya yayıldı.
      ···
    13. 13.
      0
      ahahahah kedi uzanamadığı ciğere pis der bilader, şeklini, nebini, şemalini gibeyim... ölmüşlerinin mezarına attırayım bin kurusu at yarra leş gibici karga taku. değişim programı değil bu at yarra seni. bu arada, itü'ye vasat üstü bir okul demekle cehaletini de kanıtlamış oldun; bugün itü dünya'nın en iyi üniversiteleri listesindedir. kendini haklı çıkarmak için türkiye'nin en iyi eğitim öğretim yuvasına ve new york'taki çok değerli bir okula laf etme giberim dalını daşşanı.
      ···
      1. 1.
        0
        lan oğlum itü ne lan. harvard mı, yale mi, princeton mu? ne lan ne ne? seni itünün bahçesinde giberim veledi zina. sen yannan yannan küfür edeceğine benim öne sürdüğüm iddialara cevap ver karşı görüş bildir şu şu var de. senin gibi kokuşmuş bi veledin en iyi üniversite demesiyle en iyi üniversiteler arasına girmiyor. türkiyenin en iyi ünivetsitesi bile dünyanın ilk 500 yüzüne ancak giriyor ki itü türkiyenin en iyi üniversitesi değil. en iyisi odtü. burada bize gelip parayla okuduğun gibik amerikan okulunu da övme. senin o beyninden büyük züt deliğini giberim bak. sen buraya soyadını yazsan ifşa olurmuşsun da. ben okuduğum okulları yazsam direk ifşa olurum sıçmık. soyada falan hiç gerek kalmaz.
        ···
      2. 2.
        0
        ahahahahahahahahahahahahhahaha amk malı seni. bir baltaya sap olmaz senden. dediklerimi tekrar yazdırtma bana, itü bir ekol olmuştur daima ve odtü'den daha da iyidir. bugün piyasadaki bütün mühendisler itülüdür ve itülüler birbirlerini piyasada çok iyi destekler, birbirlerini çok iyi tanır. gözümde leş kadar değerin yok ve asla benden daha zengin olamayacaksın.
        ···
      3. 3.
        0
        senin zenginliğini gibeyim bin. ben sana senin gibi yannanımın başımdan sıçtığım tespitleri yazmıyorum buraya amın feryadı. al bak odtü mü itü mü daha iyi züt lalesi. senin gibi bir sokak sümüğünün daha iyi demesiyle ne yazık ki daha iyi olmuyor. tak parçası seni. evet belkide senden daha zengin olamayacağım ama ebediyen senden akıllı, kültürlü ve yakışıklı olarak kalacağım kesin looser seni.

        https://www.timeshighered...ngs/2015/world-ranking/#/
        ···
      4. 4.
        0
        ahahahahaha huur çocuğu sana itü'nün önde olduğu web siteleri de bulurum amcık nohutu seni. bi tane bulmuşsun züte bala. odtü'de kuzenim okuyor benim at yarra hep konuşuyoruz okulların durumunu. sen hele bi gir de itü ya da odtü'ye ondan sonra yorumunu yaparsın tamam mı? bu arada, 187 cm boyunda zengin bir delikanlıyım o konuda yannan geçersin beni o yarışa hiç girme çünkü direkt mağlubiyet var ucunda senin için.
        ···
      5. 5.
        0
        bul da göster huur çocuğu. bulurum demekle olmuyor o iş. benim veya senin gidip gitmemene göre karar verilmiyor bu sıralama peçete evladı.bu sıralama okulların yıllık tez sayısından, bilimsel etkinliklerinin niteliğine, yıllık bütçesinden, bilimsel makale ve incelemelere kadar çok çeşitli kriterler esas alınarak oluşturuluyor. ha ben o kurulda olsaydım. kriterler arasına bir de senin gibi ortaçağ moronunun o okulu kazanmış olması kriterini koyardım. çünkü senin gibi bir mongol bi okulu kazanabiliyorsa o okulda yanlış giden bişeyler var demektir.

        ikinci olarak 187 boyun olabilir ama yannan gibi tipinden ve benden akıllı olduğundan bahsetmediğin gözümden kaçmadığı. aferin bak bazı şeyleri kabullenmeye başladın. *
        ···
      6. 6.
        0
        bidakka bidakka ahahahahahahhahaha lan ne at yarra bi adam çıktın lan sen? sana seceremi mi dökeydim huurnun sıçtığı tak? annesi kaşar döl israfı. bulurum dediysem sen rahat ol bulurum, uğraşmak istemiyorum senin gibi zavallı bir insan artığıyla. kahpe dölü. senden daha zekiyim, akıllıyım, ve her açıdan senden daha iyiyim. senin benimle böylesi bir diyaloğa girmiş olman bile rezil bir durum. yeter sus artık daha fazla kendini rezil etme.
        ···
      7. 7.
        0
        sen yannanımın kökünü bulursun ancak amcık kurusu hoşafı. j-kendinin rezil eden sensin. suratına suratına evrağı, kanıtı çaktıkça daha çok inliyorusun, daha çok saçmalıyorsun. taklu zütünden uydurduğun şeyleri bi daha buraya sıçma. yoksa senin ananı afrikalı 7 tane zenciye aynı anda gibtiririm.
        sıçtığım tak senden yakışıklı değilse aq bende senin zütünü gibeyim.
        ···
      8. 8.
        0
        ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini gibtiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber zütürrüken kim engelleyebilir ki ebenin dıbının dikine giberim gözlüğünün sapını dıbına kodumun açtırma ağzını skerim yüzünü bin zütünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek dıbına koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir giberim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende yarraa oturmak zorundasın amcıksın çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır zütürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında giberim seni dıbına kodumn konvoy beyinli ibişi yarramın sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta skerim seni dıbına koyim di mi yarramın başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur gibeyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin dıbına koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları zütüne girdi di mi at yarraandan rosto şekli almış kavayleyi amcık gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını gibtiğiminin akılsızının yannan silüeti ebenin dıbına 3 yıl 10 ay mahkum edilsin dıbına kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim dıbına kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yannan girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin dıbına koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim zütüne akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim dıbına kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü yarra gelmiş jenna jamesson geldi onun da dıbına koyim herkes gibti onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at yarraana da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim dıbına koduuumunun yavşak görünümlü at insanının ta sakasını gibtiğiminin saka çükü kılıklı ibişovski.şu anda aldığımız bir habere göre ebenin dıbını ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun yannanımın rengini gibten züte akışlarla amcıklarla yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim dıbına koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin zütüne at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa yarramın wahşi başşaaaaaa dıbına kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben giberim dıbına kodumun blogunun da dıbına kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim dıbına koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin dıbına koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun amcık beyinli ibişcanlı dıbına kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni gibsin dıbına kodum iskele alabandayı duyduğum anda yarram havada yarrama otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma dıbına kodumun meraklısı tüm tayfa gibio seni yarramın motorize ekibi ebesinin dıbını gibtğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye dıbını yolunu gibtiğiminin yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş amcıklı muallaksi seni msn de eklerim offline offline giberim.msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın dıbına öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi muallakleri nuri alço gibse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede yarrağa oturursun. kosovalının dıbına koydurtma şimdi huurnun yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı veledi-huur bin, ağzının iç dokusunu gibeyim senin, senin var ya sinirlerini gibeyim dıbına kodumun taslak halindeki huursu ,züt vermekten bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken gibiyim, seni mr.marcus giber giber çoğaltır dıbına koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış zütveren huurebenin dıbına benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini gibtiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber zütürrüken kim engelleyebilir ki ebenin dıbının dikine giberim gözlüğünün sapını dıbına kodumun açtırma ağzını skerim yüzünü bin zütünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek dıbına koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir giberim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende yarraa oturmak zorundasın amcıksın çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır zütürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında giberim seni dıbına kodumn konvoy beyinli ibişi yarramın sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta skerim seni dıbına koyim di mi yarramın başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur gibeyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin dıbına koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları zütüne girdi di mi at yarraandan rosto şekli almış kavayleyi amcık gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını gibtiğiminin akılsızının yannan silüeti ebenin dıbına 3 yıl 10 ay mahkum edilsin dıbına kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim dıbına kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yannan girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin dıbına koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim zütüne akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim dıbına kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü yarra gelmiş jenna jamesson geldi onun da dıbına koyim herkes gibti onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at yarraana da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim dıbına koduuumunun yavşak görünümlü at insanının ta sakasını gibtiğiminin saka çükü kılıklı ibişovski.şu anda aldığımız bir habere göre ebenin dıbını ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun yannanımın rengini gibten züte akışlarla amcıklarla yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim dıbına koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin zütüne at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa yarramın wahşi başşaaaaaa dıbına kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben giberim dıbına kodumun blogunun da dıbına kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim dıbına koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin dıbına koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun amcık beyinli ibişcanlı dıbına kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni gibsin dıbına kodum iskele alabandayı duyduğum anda yarram havada yarrama otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma dıbına kodumun meraklısı tüm tayfa gibio seni yarramın motorize ekibi ebesinin dıbını gibtğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye dıbını yolunu gibtiğiminin yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş amcıklı muallaksi seni msn de eklerim offline offline giberim.msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın dıbına öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi muallakleri nuri alço gibse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede yarrağa oturursun. kosovalının dıbına koydurtma şimdi huurnun yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı veledi-huur bin, ağzının iç dokusunu gibeyim senin, senin var ya sinirlerini gibeyim dıbına kodumun taslak halindeki huursu ,züt vermekten bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken gibiyim, seni mr.marcus giber giber çoğaltır dıbına koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış zütveren huur
        Tümünü Göster
        ···
      9. 9.
        0
        burada iptalsin güzel. bu biir.
        ···
      10. 10.
        0
        iptal falan değilim. senin gerizekalılıklarına, aptallıklarına cevap vermek istemiyorum. o kadar aptal şeyler yazıyorsun ki beni güldürüyorsun. respond me in english otwerwise get the hell out of here. I am the winner here.
        ···
      11. 11.
        0
        iş başvuruma; "respond me in english otwerwise get the hell out of here."
        yazıcam sence bunu yazarsam adam beni bir şey sanar da çiğ köfteci de işe girer miyim ?
        ···
      12. 12.
        0
        günlük 20 lira veriyor adam söylemeyi unutmuşum...
        ···
      13. 13.
        0
        whatever and however you write does really not have anything bounded and associated with me so keep remaining yourself as how you are and wish you could get that job you are saying you are supposed to be given in some kind of more different way than one could do.
        ···
      14. 14.
        0
        sana çiğ köftecilik fazla sen garsonluk yap. *
        ···
      15. 15.
        0
        sen onu bile yapamassın, başka memlekette yani. 2 yıl kadar önce edindiğim o tecrübeden dolayı inanılmaz mutlu ve gururluyum ayrıca. o tecrübeler beni bugünkü konumuma getirdi.
        ···
      16. 16.
        0
        adın yannan anlamı ne diye sorarlarsa;
        garsonlukla gurur duyan yeryüzüne düşen ilk tak tanesi dersin. işin garibi bana hözmet ödecöksönüz diyen bir adamın garsonlukla gurur duyması çok ironik.
        ···
      17. 17.
        0
        seni evire çevire gibtim. kabul edeceksin. hala zütünü gibtiğim antitezimsi gib kırıntılarıyla karşıma çıkıyorsun.
        ···
      18. diğerleri 15
    14. diğerleri 11
   tümünü göster