/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2 -1
    Ben sana cevabı vereyim gib kırığı. Öncelikle sen ders çalışmaktan, sevdiği kızı zengin bir bine kaptırıp, gibtirten eziğin tekisin. O yüzden bu öfken, sinirin.
    iyi bir okul kazanmakla, hayatta iyi bir konuma geleceğini zannedip bir gün karşılarına çıkıp intikam falan alacağını düşünüyorsundur. Onlar fakir olup ezilirken, sen son model üstü açık arabanla yanlarına yanaşıp yılların acısını falan alacağını hayal ediyorsundur ama naaaaaaah alırsın o acıyı!!

    Sen gençliğinin en değerli yıllarını mal, mal bir test kitabının karşısında, yüzünde sivilceler, donunda sperm lekeleriyle geçirirken, o adam ortamdan ortama atlayıp, senin hergün hayalini kurup, sıvazladığın hatunları inletmekle meşguldü. O adam çalışmadı ama o adamı babası ayda 45-50bin ücretli, özel kıbrıs amerikan bilmemne üniversitesine gönderip, gibik şirketinde paranın ekgibliğini çok şükür yine göstertmedi. Ama, sen gib kırığı.. 4-5 sene zütünü yırta yırta bitirdiğin o gibik bölümlerden mezun olduktan sonra, sen o adamın yanına işe girip 2000-3000 lira maaşla ağız kokusunu çekmeye ne yazık ki devam edeceksin. Kimse de sana hizmet falan etmeyecek, ancak sen sistemin ağa babalarına hizmet etmeye devam edeceksin. Ha belki iyi bi köpek olup, daha fazla hizmet edersen, önüne iki üç parça daha fazla kemik atılıp, gibik hayatın birazcık daha düzelecek.

    Yok ben kamu çalışanı olacağım dersen; doktor olsan gibik barzo bi hasta gelip, niye bana şu ilacı yazmadın lan deyip şanslıysan ağzını yüzünü acilin orta yerine dökecek, değilsen sana oracıkta 2 liralık ekmek bıçağını takacak. Avukatsan adliye çıkısında adi bir mahkum yakını seni çekip vuracak, şanslıysan bi apartmanın aidatını ödemeyen fakir huur çocuklarına ihtaname falan göndermekle ekmeğini çıkarırsın. Öğretmensen liseli huur sıçmığı bir bin, sırf onu dersten bıraktın diye gelip seni öğretmenler odasında bıçaklıyacak. Sırf iş için 5 sene doğu denen o Allahın unuttuğu lanet yere gidip, gibik ömrünü birazcık da orada heba edeceksin.
    Ha bi de sen şimdi kendini olaylara yön vermekle falan mükellef görmüşsün de, sen önce kendi gibik, solmuş hayatına bi yön ver bakalım. O olaylara yön verecek adamlar 20 sene önceden belirleniyor, yetiştiriliyor. Sen değil olaylara yön vermek o 31 den şaftı kaymış, gibinin kalkış yönüne yön veremezsin.

    Şimdi gibtir git burdan aq, inek eziği. Olup olabileceğin en iyi şeyler bunlar işte. O elindeki Güvender Lys 2 Matematik soru bankasını bırak, git bi elini yüzünü yıka, sonra da sokağa çık ılık zütlü bin kurusu. iki insan yüzü görürsün de en azından, biraz insana döner, iki gram dünyadan haberin olur. Soru bankalarının arasında gerçek dünyayı unutmuşsun liseli bin seni..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster