/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +7
    geçmiş olsun panpa bende de var bişeyler düzenli ot içiyorum, 5-6 ayda bi ortam olursa şeker, denk gelirse de koko arada imkanlar el verdiğince ama hiç üstüne çıkmayı istemedim.
    tek sıkıntım sigara yüzünden nefes darlığı, dikkatimi toplayamama, sabah mal gibi uyanma, çevreni buna göre izole etme, akraba eş dostlarla görüşmek istememe vs.
    Bırakmak isteyen birisi mutlaka o çevresini değiştirmeli. Ben bıraktım onların yanında içmem ben içmeden otururum falan olmuyo o işler.
    Şuanda çevremdeki yakın arkadaşlarımın hepsi bu yüzden en yakınım gibi. Yanımızda dalga yoksa sonra buluşuruz, görüşürüz diye konuşuyoruz.
    ···
    1. 1.
      +8
      Dostum benim. olay nedir biliyor musun ?

      Bir gerçek hayatın vardır, birde uyuşturucu hayatın vardır. Bunların ikisini aynı alanda kullanırsan uyuşturucu hayatın gerçek hayatını bitirir ve sadece bağımlı dostluklara yönelmeye başlarsın.
      Büyüsüne kapılmamak her zaman en bilinçli harekettir eroin harici maddelerde .
      ···
      1. 1.
        +1
        panpa zaten kafa olmuyo artık bi süre sonra bilirsin rutine biniyo çok normal bişeymiş gibi geliyo ve etrafa da oyl davranıyosun seni kimsenin anlayamayacağına inanmaya başlıyosun. Bitane dünya güzeli aile kızı tam evlenmelik bi kız arkadaşım vardı 4-5 ay sonra gözlerden, davranış farklılıklarından falan anladı kız direkt beni terketti. Ben ağladım, yalvardım ama tekrar içtim. Bidaha da yüzüme bakmadı. Şuanki kız arkadaşım normal karşılıyo, eşlik ediyo, ortamı bozmuyo o yuzden beraberiz.
        Ot beni şeker dışında başka şeyler için tetiklemedi ama maddi manevi çok büyük zararlarını gördüm yaşıyorum. 100 metre koş deseler gibsen koşamam mk, sabahları öğürmekten 5 dakka lavabodan kalkamıyorum.
        Özelden de dertleşmek hatta dışarda buluşmak istersen her zaman burdayım panpa.
        ···
      2. 2.
        +1
        panpa ne kadar içtiğine göre değişiyor içinde bulunduğun durumun karamsarlığı. sana tavsiyem bir kere uzaklaştığın zaman bu seferde uyuşturucu dünyası çok boş gelecek sana.yol yakınken uzaklaşmalısın bence tabi bu eroin yada metanfetamin için geçerli değil.
        ···
      3. 3.
        0
        panpa yol yakınken derken 99 dan beri ilfiil son 8-9 senedir de hemen hemen hergün içiyorum. Ciğerimin filmini çekseler korkarlar mk. Beyin artık mal gibi oldu kafa kendiliğinden hep güzel mk beyin hücreleri öldü gitti.
        Sadece 10 gün o da uzakta oldugum için ara verdim, gelince aynen devam.
        Telefondan kanalların telefonunu silsem diyorum zütüm yemiyo ama artık çok rahatsızlık vermeye başladı. Allah kolaylık versin panpam selametle..
        ···
      4. 4.
        +1
        Şehir değiştir panpa farklı bir yere git ben öyle bırakmıştım cigaralık ve ex'i. Sonrası daha kötü oldu tabi ama benim mallığımdan hep
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster