/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    Vaay ibilis başgan naber lan ben azrail ulan o günü çok iyi hatırlarım uahauahayhahayaha yanındaydım bu mal gitti tanrıya atar yapıo tanrı verdi ayarı yolladu bunu ben pek giblemezdim bunları oysa en güçlüleri benim amk orağımı bi sallasam zütünü keserim de ben kavgacı değildim bu mal iblis gibi önüne gelen atar yapıodu bi gün bana atar yapmıştı ( benim gözlerime kimse bakamazdı ölüm fışkırırdı gözlerimden yiyiosa bak bi tek tanrı bakabilridi) bu malın gözlerinin içine bi baktım altına sıötı bişey demeden gitti neyse eski güblerde kaldı bunlar ee napıyon iblis başgan nasıl milleti yoldan çıkarma işleri?
    ···
    1. 1.
      0
      Lan geri zekalı ne alakası var amk ergeni... Orak ney lan sıfatını gibtiğim. Karikatürlerden gaza gelip burada neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayın amk... Başgan'dım lan ben orada yavuşak, azrail kim! O zaman bana Azazil diyorlardı, kovulunca adım iblis oldu.
      ···
      1. 1.
        -1
        muallak ben sana her zaman iblis derdim hem sen kimsin o zaman sana ses çıkarmadık diye adam mı oldun eski arkadaşımsın dua et gibmiyim belanı faniler gibi alırım canını, orak temsili amk burdaki fanilere ne kullandığımı mı ifşa etcem gerizekalı azazilini de gibtirtme şimdi
        ···
      2. 2.
        0
        Lan mal geldin mal gidiyorsun. Ben ölümlü müyüm lan dalyarak? Nasıl alacaksın canımı? Sen alsan alsan benimkini alırsın damarlı damarlı...
        ···
      3. 3.
        0
        Tanrının tek kelimesi yeter amcık seni yerle yeksan ederim ama fani olduğunu sanıyon galiba yarak mı var sende amcık
        ···
      4. 4.
        0
        Lansen zaten bana çalışıyorsun amk. Öldürdüklerinin yarısından fazlası cehenneme, benim yanıma geliyor. Neyin tribindesin sen?
        ···
      5. 5.
        0
        Şşşttt Azrail, bak hele bi bak. Olum bu ara ölen insan sayısında baya azalma var. Cehennemde tribünler boş kaldı amk... Biraz adam getir buraya. Kimse sormuyor bu cehennemin çarkı nasıl dönüyor diye. Kolay mı lan koca Cehennemi idare etmek. Destek olun lan az.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster