/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1251.
    +44 -1
    FiNAL 1

    Silahlarımızı merdivene doğru doğrulttuk. inenleri bir bir vurmaya başladık. "Yukarı." dedim çatışarak yukarı doğru çıktık. 6.Kata geldiğimizde hem merdivenden hem 6.Katın odalarından şiddetli şekilde kurşun yiyorduk.

    "Yiğit, merdiveni gören odaların içindekileri öldürüp o odalardan merdivenleri göreceğiz yoksa arada kalırız." dedim. Kabul etti. Yanına 5 kişi aldı. Arkamdakilere baktım. "3 diyince şiddetli ateş ediyorduz." dedim. Hepsi kafasını salladı. Yaklaşık 7 kişiyi de kaybetmiştik ani olarak savaşınca kayıplar vermiştik. "1,2,3." dedim ve ateş etmeye başladık Yiğit ve arkasında ki 5 kişi merdiveni gören odalara dalmaya başladı. "Yiğit ne durumdasınız?" diye sordum.

    "iyiyiz bir şey yok." dedi. "Kamera odası yukarısı ne durumda?" diye sordum. "8 ve 9.katın kameralarına erişemiyorum." cevabını aldım. "7.Katta durum nasıl?" diye sordum. "Kimse yok." dedi.

    "Beyler odalara giriyoruz." dedim ve çatışarak odalara girmeye başladık benim girdiğim odada 2 kişi yatağın arkasına saklanmıştı. Erdemle birlikte ikisini de öldürdük. Dışarı çıktığımızda tüm odalar halledilmişti ama kaybımız vardı yine yaklaşık 15 kişi kalmıştık. 7.Kata çıkarken yeniden sordum. "7.Katın son durumu nedir?" diye "Temiz."cevabını alınca 7.kata çıktık. "Yiğit merdivenleri alın biz odaları kontrol edeceğiz. 8.Kat tehlikeli. Aşağıya inerseler sıkışırız unutma." dedim. "Tamam ben halledicem merdiveni." dedi. Erdemle birlikte Odaları gezmeye başladık. O sırada odadan biri çıktı ve üst üste ateş etmeye başladı. Silahıma sarılıp adamı öldürdüğümde erdeme 4 tane kurşun sıkmıştı erdem yere yığıldı. "Erdem, iyi misin? Erdem." dedim. Yiğit bana baktı. Erdem'i gördü. "Dur Yiğit orda, sıkışabiliriz. Panik yapmayın sakın." dedim.

    Nabzına baktım, erdem ölmüştü. Yiğit'e üzülerek baktım. 7.Katı da temizlemiştik ama yakınımızdan bir canın ölümüne sebep olmuştu bu. "8.Kata çıkıyoruz. Dikkatli olun dedim." 8.Kata çıkar çıkmaz çatışma başladı. Yaklaşık 3 dakika çatıştık. Bizim silahlarımız daha iyi olduğu için düşmanımız açık veriyordu. Odalara girmeye başladık ve odaların içinden çatışıyorduk en sonunda 8.Katıda temizledik. "Yiğit aşağıda olan 2 kişiyi de çağır buraya gelsinler asansörü tutmanın anlamı kalmadı." dedim. Aşağıda ki 2 kişi de 8.kata geldi. "Odaların hepsini gezmedik. 9.Katta adam yok nerdeyse, Buğra'nın sonu geldi." dedim. Yiğit güldü. Odaları gezmeye başladık. Yiğitle ben bir odaya girdik.

    Odayı gezdik kimse yoktu. Tam odadan çıkacakken "ilteriş." diye bir ses duydum arkamı döndüm Yiğit kendisini benim önüme attı. Adam üst üste ateş etmeye başladı. Buğra'nın en yakın 2 korumasından birisiydi bu. Hemen silahımı çevirip ateş ettim ama olan olmuştu. Yiğit kollarımın arasına yığıldı. "Yiğit, ölme lan. Sakın ölme." dedim hırslı bir sesle. "ilteriş." dedi. Ağzından kan geliyordu. "Yiğit bitti, son kattayız. Bak bitti. Birlikte öldüreceğiz lan intikamımızı birlikte alacağız ölme sakın ölme." diye haykırıyordum. "intikdıbını al ilteriş, kaybettiğimiz her şeyin intikdıbını al." dedi. "Kardeşim dayan çok az kaldı nolursun dayan." dedim. "intikamımızı al ilteriş." dedi ve kafası düştü. "Yiğit." dedim. Dondum kaldım öylece. Gözlerim dolmuştu. Yine de ağlamadım. Duygularımı kaybetmiştim. Çok kişi kalmamıştık. Verdiğimiz kayıplarla 5 kişiydik. Bana bakıyorlardı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +8
      Çok iyi devan panpa beklemedeyiz
      ···
    2. 2.
      +8
      yiğit nasıl biri ulan elinden karını da alıyor senin için canını da veriyor bunu en iyi babasına sormak lazım halil abi nasıl evlat yetiştirdin ah halil abi ahh
      ···
      1. 1.
        +1
        Olum bi düşün en iyi arkadaşın ölmüş ve geride bir kadın ve bir çocuk bırakmış uğurlarında canını verdiği onları korumak için yapmış bunu sonradan aşık olmuş ama adam melek değil amk bir kadınla evlisin ve sana onu emanet eden kişi artık yok sen olsan bir şeyler hissetmez misin? Hem sonra boşanıyorda. Adam harbi adam mk neyin kafasındasın
        ···
   tümünü göster