/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 9351.
    +29 -3
    Boncuk hikayenin 1. ayından beri takip ediyorum. her akşam girip okuyup çıkan o sessiz zümredenim. şukunu verdim bol bol.
    Ama artık hikayeni takip etmicem hacı abi. Bunun nedeni o, bu değil direkt olarak sensin. Burada seni çok seven panpalarım küfür edebilirler amma benim boncuk'u sevmemin nedeni hikayesindeki saflıktı. dizi finali gibi bitirilip merakla bekletilmeye çalışılan partlar değil.
    Üstelik "beyler bu akşam izin verin" dediğinde şurada troll harici kimse sana laf etmedi eyv çektiler. ama sen sözünün ikinci kısmını hiç yerine getirmedin. "... günü acısını çıkarıcaz." kısmına hiç uymadın. hikayede hep bahsedilen o sözünün eri boncuk artık daha gerçek dışı gözükmeye başladı çünkü dediğiyle yaptığı bir değil gibi gözüküyor.
    Hikayenin nereye gittiği artık belli değil. Amaçsız dizilere döndü. Kurtlar Vadisi gibi oldu. Hep daha büyük düşman geliyor.
    Başlıkta sahibi kısmı altından 27 sayfa yazını okudum. Şimdi okuduğuma üzülüyorum çünkü ilk zamanlar seni kelebek'e benzetirken şimdi asla o olamayacağını anladım.
    Üstelik birçok sosyal mecradan insan toplaman da pek hoş gözükmüyor. Buradaki olay zaten anonim olmasıydı. iki gün sonra o hesaplardan reklam gönderileri yapmaya başlarsan inan ki şaşırmayacağım.

    Bu senin sessiz okuyucularından birinin samimi sözleridir.
    Kalemin güzel ancak tavrın hoş değil artık.
    iyi yazmalar sana.
    ···
    1. 1.
      +6 -2
      Duygularımın tercümanı oldun. (Acısını çıkartıcaz)
      ···
    2. 2.
      +7 -15
      öncelikle eyvallah kardeşim.

      1.'si hayatım boyunca verdiğim her sözü tuttum ben. acısını çıkartıcaz dediysem o gece mutlaka bir etkinlik yaptım deli gibi uykusuz olduğum gecelerde sabahlara kadar skype'ta muhabbet ettik okuyanlarla, eğer sen gelmediysen ona bi şey diyemem, kimseyi zorla getiremem. ben 10 part yazıcam diye söz vermedim kimseye acısını çıkartıcaz dediğimde. ve ayrıca benim de bir hayatım olduğunu unutmaman lazım.
      2.'si anlatım dilimi eleştirebilirsiniz, kullandığım kelimeleri, hitap tarzımı eleştirebilirsiniz ama geçmişi eleştirmek kimsenin haddi değil, yaşandı ve bitti. hepsi bu. ben sadece olanı anlatıyorum. inanıp inanmamak sana kalmış.
      3.'si defalarca "kelebek'i okudum ama senin hikayen daha iyi" diyen kişlere "kıyaslama yapmayın, herkesin hikayesi farklı" dediysem aynısını senin kelebek yorumun için de söylüyorum ve asla kelebek olmaya da çalışmadım. ve emin ol ki hikayenin sonunda bunlar kurguydu diyip de kimseyi züt gibi bırakmayacağım.
      4. açılan sosyal medya hesaplarının her birinin bir amacı vardı. instagram hikayede geçen mekanların nesnelerin fotoğraflarını paylaşmak ve bir arada tutmak için açıldı, twitter sözlük patlarsa iletişimimiz kopmasın diye açıldı, skype muhabbet için açıldı. ben bunların hiç birisi için kimseye takip edin bile demedim, hatta başlarda isteyene mesaj atarak veriyordum adresleri ve eğer bu hesaplardan reklam paylaşılabileceği ihtimalini bile düşündüysen kusura bakma ama sen beni hiç ama hiç tanımamış bu başlıkta olmayı da hak etmemişsin demektir. ayrıca için rahatlayacaksa şunu da hatırlatayım. hikaye bittiği zaman gibtir olup gidicem dedim. ben gittiğimde bu başlıktan ve kurulan güzel bağlardan başka hiç bir şey kalmayacak geriye. ne istagram ne twitter hepsini kapatacağımdan emin olabilir bu sözlerimin capsini alabilir hikaye bittiği zaman sözümü tutmazsam beni züt edebilirsin.
      5.yolun açık olsun.
      6.saygılar.
      ···
      1. 1.
        +22 -1
        1- benim gibi gündüz iş yerinde/yolda okuyanlar bu tuttuğun sözden hiçbir zaman faydalanamadı ama. bizim meramımız Boncuğumuz gelsin anlatsındı. Skype ve diğer etkileşimler bu işin süsü olur ancak. Bize öncelik hikaye lazımdı.

        2- hikayene alenen inanmıyorum demedim. ben boncuk'un yazılanlarla burada özellikle "acısını çıkarıcaz" kısmında uyuşmazlık gördüm onu yazdım. kimsenin benim geçmişim bu dediğine "palavra" demişliğim yoktur.

        3- seni kelebekle kıyaslamadım dikkat edersen. cümlemi tekrar okursan "benziyor" demişim. benzetmeyi yanlış yaptığımı söylemişim.

        4- eğer boncuk bize anlatıldığı gibi bir adamsa zaten SS'e ihtiyacımız yok.

        buraya ne seni kötülemek ne de takipçilerine etken olmak için yazmadım. siz etkileşimleri çok daha yakın yaşadınız ben ve benim gibiler sizin yazdıklarınıza gülerek uzaktan izledik. "hikaye bittiği zaman gibtir olup gidicem dedim. ben gittiğimde bu başlıktan ve kurulan güzel bağlardan başka hiç bir şey kalmayacak geriye." dediğin cümlede dışarıdan sizi izleyip keyiflenen, hüzünlenen tayfayız biz de.
        her neyse burada tutup seni değiştirmeye uğraşacak değilim. eskiden olanla şimdi olan arasındaki farkı söyledim. olabildiğine de objektif olmaya çalıştım.
        haftalık dizinin sonu gibi bitirilmesine, sezon finali yapar gibi part kesmene rahatsız olduğumu(zu) ilettim.

        Hadi uğurlar ola.
        ···
      2. 2.
        +5 -1
        sonuna kadar hak veriyorum. ben boncuk ile skype de konuşmak istemiyorum ya da diğer taku püsürü istemiyorum. kardeşim sen buraya acısını çıkartıcaz yazıyorsan kurduğun cümledeki anlamı önce sen anla bi. eğitilmez misin yoksa?
        banane senin sesinden yüzünden, ben hikayeni almaya geldim. popüler kültür böyle bir şey dıbına koyim herkes nasipleniyor.
        ···
   tümünü göster