/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 9376.
    +22 -1
    1- benim gibi gündüz iş yerinde/yolda okuyanlar bu tuttuğun sözden hiçbir zaman faydalanamadı ama. bizim meramımız Boncuğumuz gelsin anlatsındı. Skype ve diğer etkileşimler bu işin süsü olur ancak. Bize öncelik hikaye lazımdı.

    2- hikayene alenen inanmıyorum demedim. ben boncuk'un yazılanlarla burada özellikle "acısını çıkarıcaz" kısmında uyuşmazlık gördüm onu yazdım. kimsenin benim geçmişim bu dediğine "palavra" demişliğim yoktur.

    3- seni kelebekle kıyaslamadım dikkat edersen. cümlemi tekrar okursan "benziyor" demişim. benzetmeyi yanlış yaptığımı söylemişim.

    4- eğer boncuk bize anlatıldığı gibi bir adamsa zaten SS'e ihtiyacımız yok.

    buraya ne seni kötülemek ne de takipçilerine etken olmak için yazmadım. siz etkileşimleri çok daha yakın yaşadınız ben ve benim gibiler sizin yazdıklarınıza gülerek uzaktan izledik. "hikaye bittiği zaman gibtir olup gidicem dedim. ben gittiğimde bu başlıktan ve kurulan güzel bağlardan başka hiç bir şey kalmayacak geriye." dediğin cümlede dışarıdan sizi izleyip keyiflenen, hüzünlenen tayfayız biz de.
    her neyse burada tutup seni değiştirmeye uğraşacak değilim. eskiden olanla şimdi olan arasındaki farkı söyledim. olabildiğine de objektif olmaya çalıştım.
    haftalık dizinin sonu gibi bitirilmesine, sezon finali yapar gibi part kesmene rahatsız olduğumu(zu) ilettim.

    Hadi uğurlar ola.
    ···
   tümünü göster