1. 176.
    +4
    Degigiblige acik olnlar icin soyluyorum ki bunlar karakterinizi degistiricek seyler degil
    1) Parfum : bir erkek guzel kokmali yeminlen cok etkileyici bisi karsi cins olarak soyluyotum.. Ne ahir ne hafif teninize uygun butcenize uygun sizler icin orjinal parfum daha uygun biz kizlar parfum banyosu yapmayi severiz ama sizler ole degilsiniz iki fis yeter size kalici oluyor..
    2) Kirli sakal : isteyken yada okuldayken sorun olmuosa kirli sakal birakamalisiniz.. Tabii sdilerde moda olan haci sakali gibi olmasin..
    3) Kiyafet : illa moda diye size yakismayan seyleri giymeyin size yakisan renkleri alin erkeklr icin en guzel kiyafet kot tshort.. Marka giymek zorunda degilsiniz (bi bayan hangi markayi kullandiginiza bakiosa zaten o hanim gonlunuze degil cebinize talipti) eger marka almak istiyorsaniz kaliplari size uygun olan markayi secin..
    Kiyafet konusunda soylencek cok sey var kombin yapabilirsin.. Tshort uzerine gomlek.. Kot gomlek, keten gomlek.. Hepimiz biliyoriz bunlari zaten onemli olan size yakisani giymeniz lutfen cokta dar giymeyin bedeninze uygun alin..
    4) Aksesuar : gozluk olmali , saat olmali, bileklik kiyafete gore takilmali.. Yuzuk ve kupe yakistiriosaniz takin..
    5) Vucut icin tek bisi dicem DAD BODY (buara cok populer) vucutlu olmaniz kafiidir arastirin bakin ogrendiginizde mutlu olucaksiniz..
    birde ne cok nazik cit kirildim olun ne de kirip doken maco olun kim nederse desin biz kadinlar ne istedigimizi bilmedigimiz icin(genelleme yapiyorum) ikisinede hayir demeyizz..
    Cok uzattim kardesler galiba kusara bakmayin..
    ···
    1. 1.
      +1
      Eyvallah gözüm aklima geldikce yazarim
      ···
    2. 2.
      +2
      gözüm :d hoşuma gitti lan böyle kızlar kaldı mı
      ···
      1. 1.
        +1
        Olmaz mi ya ayipsin gözüm ;)
        ···
   tümünü göster