1. 126.
    +2
    Benim düşünceme göre,

    1-)Parfüm. Gidin zara ya biyere çok pahalı da değil alın olum bir tane ama cok sıkmayın hafiften kokusu karşınızdakine gitse yeterli olur.

    2-)Spor önemli spora başlayın fit vücut olmalı özellikler son birkaç senede nerden cıktıysa bu akım vücut çok önemli artık.

    3-)Aksesuar olarak kalın bilekeleriniz varsa sakın bileklik takmayın tasma gibi duruyor aq saat takın bileklik takmak isteyenlerse 2 en fazla 3 bileklik kullansınlar.

    4-)Kitap olarak sadece kitap da değil gidin film izleyin dizi izleyin ama aptal aptal pempe türk dizisi izlemeyin mesele okumak yada izlemekten cok bakış açınızı değiştirmek.

    5-)insanlarla iletişim kurmaya calışın bir olmaz ikincisi olur oda olmassa üçüncüsü olur kıza yazın demiyorum burda size sadece konuşmaya calısın bi erkekle konusun en azından aq ama konusun.

    6-)Giyiminize dikkat edin ama popi çocuklar gibi giyinmeyin yada giyinmeye çalışmayın üstünüz başınız düzgün olsa yeter beğendiğiniz şeyleri giyin ve fit değilseniz dar giymeyi denemeyin bile marka şeyler çok güzel diye birşeyde yok dolaşın gezerken hoşunuza giden birşey görürseniz alın onu yapabiliseniz güzel bir kombin iyi olur.
    ···
   tümünü göster