/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 626.
    +7
    ödevi paylaşıyorum burada. önceden özelden atıyordum sadece.

    https://www.youtube.com/watch?v=zOtpeYERu9w

    bu ilk ödeviniz. başarılı geçenler bir sonraki adıma geçecek.
    ödevi başlıkta paylaşmayın(edit: artık paylaşabilirsiniz.).

    ödev: sokaktaki 5 kızla en az 5 dakika sohbet et. daha fazlasını yapabilirsiniz size kalmış. bunu 1 gün içerisinde yapmak zorundasınız. işlek yerlere gidebilirsiniz kadıköy taksim caddebostan vesayre.istanbulda olmayanlarında dıbına koyayım istanbul dışındaki memleketler memleket mi kupkuru ak. sizde işlek yerlere gidin.
    kendiniz olarak gidecek ve sohbet edeceksiniz.
    kaybedeceğiniz bir şey yok en fazla hala sizin olmayacaklar.

    Etrafındaki herkes tarafından yargılanabilirsin ama günün sonunda,hiçbiri önemli olmayacak.
    Kim olduğunla ilgili fikirlerin değişecek.Düşünsel anlamda bunu milyon defa milyon şekilde duymuş olabilirsin ama bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek.

    -Bunu yaşaman lazım.Bunu tecrübe etmen lazım. korkunla doğrudan yüzleşmen gerek.
    korkuların senin arkadaşın değil tamam mı? senin arkadaşın değil.
    Hayatındaki korkuyu gerçekten alt etmenin tek yolu ego denen canavarı yok etmektir.
    Cidden,onu ayaklarının altında ezip varlığından çıkarmalısın ki istediğin şeyi yapmak için özgür olasın.
    Sen,kim olduğunla ilgili beyninin yarattığı gibik bir fikir değilsin.


    insanlar size bakıp bu adam tam bir bin dediğinde,binken rahat olmanız gerek. yargılanmanız ve bunun hakkında rahat olmanız lazım.

    son noktada artık onlarla konuşurken rahat hissediyorsan, kızları karşında kıvranırken görüyorsan ve bundan eğleniyorsan artık korkmuyorsun demektir. yeni hayatına hoşgeldin çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

    Arkadaşlarınız, aileniz iyi eğitim almış pgibologlar, pgibiyatristler size şunu der. kadınlara açık olamıyorsan, belki de sadece o tip biri olmadığındandır.
    hayatınızdaki birsürü kişi size bunu der. zayıf bir yönün varsa, pısırıksan olur öyle. sadece öyle kal ve bununla yaşamya çalış. gibtiğimin dünyası size bunu söyler. bunu diyenlerin mantığıyla bu yapacağınız şeye bakarsanız imkansız görünür. sizde olacak değişim onların gözünde imkansız. bu ödev sayesinde sadece öğrenmeyecek, tecrübe edeceksiniz.
    yaklaşma korkunuzu yeneceksiniz.

    saha görevi diye buraya yalan şeyler yazmayın çünkü anlarım ve tek kelime etmeden mesajlaşmayı keserim. ya yap ya da yapma. ve tabiki olumlu veya olumsuz geçen saha ödevinizin sonuçlarını başlıkta paylaşın bana atmayın.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      panpa daha öncede konuştuk yapıcam ama kendimi hazır hissetmiyorum şu sıralar iş kovalıyorum kafam dolu. gerçi bu bahane amk vallahi bahane. ne yani bi kızla 5 dk konuşacak vaktim yok mu? vaaaar. ama sen biliyorsun işte beni neyse : ).
      ···
   tümünü göster