/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +118 -47
    ilk olarak hadisle başlayalım:
    “Güneş batıdan doğacak, insanlar topluca iman edecek, ancak daha önce iman etmemiş olanların imanları kendilerine bir yarar sağlamayacaktır.” Hadis-i Şerif. Bu kehanet degil bilimi kapsamak ve bununla gelecegi bilebilmektir. Bugun bilim adamlari dünya duracak diyorsa asagidaki değerleri bulduklari icindir. Kahin olduklari icin degil.

    Dünyanın rezonansı, binlerce yıldır 7.4 hz idi. 1980'li yıllardan beri 12 hz'a ulaştı. Bu rezonans sayıları, bugün yaşadığımız 24 saatin eski zamanda 16 saate eşit olduğunu göstermektedir.
    Dünyanın kalp atışı olarak kabul edilen bir elektromanyetik rezonansı vardır. 1954'ten beri bilinip ölçülen bu değerin mucidi Alman fizikçi Schumann'ın adıyla anılan Schuman Rezonansı olarak SR simgesiyle gösterilir ve dünya yüzeyi ile 55 km'lik atmosfer arasındaki iyonosfer arasındaki bölgede ölçülmektedir.
    Bilim dünyası tarafından farkedildi ki bu rezonans, bu kalp atışı, dramatik bir biçimde artmaktadır. Yıllar yılı 7.8 değerini koruyan ve yıllar içerisinde yükselen bu değer, bugün 12 devir/sn'ye ulaşmıştır. 13 devir/sn'lik değer, 0 noktası olarak anılır ve dünyanın dönmesi, bu değere ulaştığında duracak, dünya tersine dönmeye başlayacaktır.

    Ayrıca dünyanın manyetik alanı da buna ters orantılı olarak azalmaktadır. Son 4 bin yıldaki değerler, neredeyse son 4 yılda yarıya inmiş durumda. Bir manyetik tersliğin gelmekte olduğu bildiriliyor. Hatta seller, fırtınalar ve acayip hava şartları buna bağlanıyor.

    Not: Güneş sistemindeki gezegenler içinde bir tek Venüs, ters istikamette döner.

    Lütfen cahil atayizler ve kendini sacma tabirlerle siniflandiran deist vb materyalciler de uzak durdunlar. Araştırın öğrenin ot gibi yasamayin.
    ···
   tümünü göster