/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 601.
    +16
    kendini kasarak, başka biri olmaya çalışarak hiçbir yere varamazsınız. yok beden dili, yok yarak dili, yok ses tonu. ya bunlarla ilgili bişeyler anlatanları gördükçe gülüyorum yemin ediyorum ahahahaha. lan ne mal adamlarsınız ya harbiden amk. lan olm karşındaki insan amk. hani insan ırkı varya, dünya gezegeninde yaşayan.

    insanlar için kendinizi kasarken hayatınızı yaşayamazsınız(nokta)

    başlangıç zamanlarım hariç bir kere bile kendimi kasmadım. yoksa başarılı olamazdım. onlarca güzel kızla birlikte oldum hiçbirinde aklıma dahi gelmedi beden dili veya ses tonu zırvaları. hayır bu kadar mal olunur mu amk?. sen tüm bunları kasıntı kasıntı karşındaki kadına veya adama yapmaya çalışırken hayattan nasıl tat alacaksın, nasıl eğleneceksin sorarım sana ey dıbına koydumun malı.

    --bu küfürleri size değil o sözde kişisel gelişimci dalyaraklara ediyorum--

    kaçırdığınız nokta bu işte. siz konuşacak ne konu bulurum diye düşünürken, beden dilimi geliştirmeliyim diye düşünürken, konuşmam akıcı olmalı diye düşünürken, insanlar ne ister diye düşünürken aslında kendinizi geliştirmezsiniz, siz onlara hükmedebilmeyi arzularken aslında onlara muhtaç oluyorsunuz farkında değilsiniz.
    ben ne zaman ayna karşısına geçmişimde beden dili çalışmışım, ses tonu çalışmışım esprili biri olmaya çalışmışım?

    bu hepinizde zaten var ama meydana çıkmıyor. bunun meydana çıkması için beden dili bilmenize, ses tonunuzu kontrol edebilmenize ve diğer türlü takları yiyebilmenize gerek yok. evde egzersizler yapmanıza gerek yok. bu yazılar size fazla bile...

    mutlu olmak istiyorsanız korkularınızın üzerine gideceksiniz ve aslında korktuğunuz şeylerin bir tak olmadığını görüp deneyimlemeniz gerekiyor başka bir şey değil. korkunuz ne bilmiyorum. kızlarla konuşurken terliyorsanız kızarıyorsanız eliniz ayağınıza dolaşıyorsa, onlarla konuşurken rahat olana kadar onlarla konuşmanız gerekiyor. pratik pratik pratik. doğrudan yüzleşme. kızlarla başarılı olamayan bir erkek hayatının sonuna kadar mutsuz olur(nokta) gay değilsen tabi.

    inanmıyorsanız alın bir sürü kitap kültürlenmek için okuyun.
    hepsini üzerinize oturtmaya çalışın.
    istediğinizi yapın 1 yıl boyunca çalışın sonra çıkın dışarıya bakalım ne tak yiyeceksiniz görelim.

    ama bunun yerine çıkın dışarı 1 hafta insanlarla en yalın doğal halinizle ne yaparım ne ederim diye düşünmeden iletişim kurun. 1 hafta sonra bak bakıyım eski senden eser kalmış mı. kitap okumayı yermiyorum burada yanlış anlamayın sadece burada artık yazı okumaya devam etmeyin son okuyacağınız yazı bu olsun.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      en doğru başlık aga, ve brutal truth yani
      ···
    2. 2.
      +3
      panpa sen tüm tanıştığın dişileri sokakta çevirerek mi tanıştın ? hani şu tatile gidişin hariç nerelerde yaptın bunu özetleyebilir misin merak ettim ulan :D
      ···
   tümünü göster