/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 276.
    0
    yine sıçıp sıvamış kodumun zütünü atlara gibtiren dangalak bini. kemalist olunca izmirli mi olunuyor, batıcı mı olunuyor sap. Atatürk'ün görüşüdür o. sen başbuğ dediğin adama mı batıcı diyorsun kodumun salak ergeni.

    anan seni doğurmamış sıçmış huur çocuğu seni. atlarla kafayı bozan sensin ki atsız atsız diye ortalıkta dolaşıp böyle bir nik almışsın kendine it herif. şimdi gibtir git daha çok sıçıp sıvama huur çocuğu. yazdığın iki şeyden ikisi de çelişkili, ne idüğü belirsiz soyu sopu karışık bir muallaksin dıbına kodumun zütveren iti seni.

    bir de utanamdan kafir diyor bin kurusu. ben de müslümanım, ama eğer kafir dediğin adam müslümansa o zaman ancak sen kafir olursun salak huur çocuğu seni.

    bunlara hiç dikkat etmeden aptal aptal konuştuğuna göre zaten cahil, sağdan soldan duyduğuyla konuşan bir sığır olduğun ortaya çıkıyor. atlar eşekler gibe gibe öldürsün seni aptal huur çocuğu.

    durmadan Atatürk'le ilgili ileri geri cahilce konuşan islamcı beyinsizlerden bir farkın yok. ideoloji huursu kodumun dangalağının birisin gerzek huur sıçmığı.
    ···
   tümünü göster