/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 201.
    -1
    Birincisi Said nursinin orda intak yapmış olması onun kişiliğini, karakterini insanları naıl yanlışa yönelttiği gerçeğini değiştirmiyo. Ve ikincisi said nursi veya başkası, atatürk tarafından deli oldukları için değil, dini kişilikleri olduğu için zülme uğramışlardır. Öyle bi taraf deliliğe diğer taraf edebiyata sığınmasın hiç. o zamanda zulum görmüş gerçek şeyhler. hocalar da vardır. bu kadar adamın günahına girildi, nedense bi tek said nursi konuşuluo.
    ···
    1. 1.
      +1
      Memleket düşman isgalindeyken padisaha laf edemeyen hocalar Atatürk memleketi kurtarinca adam oldular da isyan ettiler sürekli. Gerçek hoca Sütçü imamdir. Ne nursi ne feto
      ···
    2. 2.
      +1
      Atatürk'ün döneminde böyle olaylar olmadı, onun ölümünden sonra politikalarını sürdürmeyen inönü döneminde yanlış işler yapıldı. Ancak bu da böyle işler başına gelince her dindar geçinen kişiye haksızlık edildiği anldıbına gelmiyor.
      ···
    3. 3.
      -1
      memleket düşman işgalindeyken atatürke laf etmekle uğrasmıyodu benim dedelerim, antepte fransızın dıbına koyuyolardı. sonra atatürk gelip sırf sakallı diye, sünneti yerine getiriyo diye birsürü yere sürgün etti, hapse atıldı.. bilmem anlatabildimmi..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster