/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +5
    Gece yorulmuştum, kamp yapacağımızı söyledim. Sivas'ta imranlı'da mola verdik. Önce bulunduğumuz yeri kalkan büyüleriyle, tılsımlarla güzelce korumaya aldım. Ateş yaktım ve az ötede çarşıdan aldığım sucuğu kızartmaya başladım, kan stoğumuz bitmek üzereydi. Lamia ve ben böylesi yoğun bir maceranın içinde ilk kez karşı karşıya sohbet edebilme imkanı bulabilmiştik. Ona kabilesini niçin terkettiğini sorduğumda bana olan güveni sayesinde her şeyi anlatmaya başladı: "Ben Poseidon'ın kızıyım ve iki de çocuğum vardı... " Şaşkınlığımı o da anlamıştı. "Zeus, Poseidon, Pagan tanrıları, Yunan mitolojisi... Bunların hepsi birer hikaye sanıyordum." diyebildim. "Çocuklarına ne oldu?" O noktada zor yutkundu ve bütün hiddetiyle bağırmaya başladı: "Tek yaptığım Zeus'u sevmekti, ama o karısı Hera, kıskançlığından çatlayıp çocuklarımı benden aldı ve beni çocuk yiyen, kan içen bir ifrit olarak lanetledi." Şaşkınlığımı gizlemeye, onu anlamaya çalışıyordum ancak ne de olsa karşımda asırlardır yaşayan bir varlık duruyordu ve bir yerde ben yalnızca bir insandım. Lamia'ya yaklaştım ve gözyaşlarını elimle sildim, "O halde sen de bir intikam için yaşıyorsun. Onu birlikte alalım." dedim.

    Lamia 180 cm boyunda, iri göğüsleri olan, fiziği yerinde beyaz tenli güzel bir kadındı. Cin olarak doğmamıştı, ama cin olmakla lanetlenmişti. Kendisini kıskanan bir kadın tarafından çocukları katledilmişti. Hera'yı öldürmek için yaşamıştı ancak başaramayınca vazgeçmişti.

    Bana gelince, 188 cm boyunda ve kaslı vücuda sahip esmer ve yakışıklı bir delikanlıyım. Aynı durumda bulunduğumdan Lamia'yı aslında çok iyi anlıyordum zira benim bütün bir ailem elimden alınmıştı ve niçin? En ufak bir fikrim bile yoktu.

    Sarıldık... Sarıldıkça kenetlendik, ve sıcak nefeslerimiz tenlerimize ulaştı. Soğuk tenlerimizin açık kısımları sıcaklığı birbirinde buldu. Güzel bir beyazlığın ve güçlü bir esmer tenin teması ortaya göz zevkini artırıcı manzaraları çıkardı. Aynı anda geriye çekildik, ben onun gözbebeksiz beyaz gözlerine bakarken o da kendininkileri benimkinden ayırmıyordu. Hipnoz olmuş gibiydim. Pembecik dolgun dudaklarına yumuşakça yaklaştım, o da karşılık vermeye başlayınca kalp atışlarımız hızlandı ve Lamia'yı altıma aldım. Deliler gibi öpüşmeye ve karşılıklı olarak giysilerimizi çıkarmaya, çıkardıktan sonraysa çıplak etlerimizi doyasıya tatmaya, dokunmaya başladık. Lamia altımda zevk içinde inlerken, bir süre sonra o beni altına aldı ve üstüme çıkarak bu olağanüstü ve doğanın, yüce Tanrı'nın kanunlarına aykırı birlikteliği yönetmeye, doyasıya inlemeye başladı. Ve gece, karşılıklı boşalmayla son buldu. Ateş gibi yanan vücutlarımızdan yükselen buhar tabakası yıldızların altında net görülüyordu. Çimlere sereserpe uzandık, Lamia göğsüme yattı ve uyumuştum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      adam cin gibmiş lan
      ···
   tümünü göster