/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +7 -2
    Komuta Kontrol Birimi'nden gelen sesli raporda enlem boylam olarak koordinatlar ve UTC cinsinden saat verilmişti, 3 saat içinde orada olmalıydık. Bu kez bir insanı ele geçirmişlerdi, bu kez karşımızda en güçlü kabilelerden birisi vardı. Hamza, Kara, Hırvat ve ben derhal uçağı ayarlayıp yola koyulduk. Hamza'da tırpan, Hırvat'ta Musa asası, Kara'da Kılıç ve bende de Lanetliler Kitabı vardı. Herkes diğerlerinin silahını kullanma becerisine sahipti belki ancak hangi alanda uzmanlaşmışsak o silahlar kendimize hastı.

    1 saat sonra özel uçaktan inip bizi bekleyen ve cin geçirmez damgalarla markalanmış araca bindik ve *** köyünün yanındaki büyük ormana paldır küldür girdik. Düğün alanına girer girmez yüksek güçlü hoparlörü açarak Cin Dondurma Büyüsü'nü dışarı verdik. Şenlikteki sıcak hava bir anda cinlerin donuk ve gözbebeksiz gözlerindeki ölüm korkusunun soğukluğuna büründü. Hamza donan cinleri tırpanla, Kara Kılıç ile yakıyor; Hırvat ise asasıyla her birini cayır cayır aleve veriyordu. Masadaki kıza doğru yürüyüp kolundan tuttuğum gibi kaldırdım, yine büyüyle insanoğlunu kandırmış, kendi dünyalarındaki hududu aşmışlardı ve bir kez daha bir insanla cin evliliğine tanık oluyorduk.

    Kızı Lanetliler Kitabı'ndaki لاسم الله عز وجل، وسوف يحررك من الادانة من هذه المخلوقات لعن وانقاذ لكم من خلال استخدام كتاب ملعون. duası ile tesir altından kurtardıktan ve törendeki tüm cinleri katlettikten sonra arabaya geri dönüp sürmeye başladık. Her şey yolunda gibiydi, taki ormandan çıkmadan 1 milyon cin tarafından çevrilene dek; büyük bir aşiretti, ancak tüm aşireti bu kadar kısa sürede buraya toplayabileceklerini düşünmemiştik. Sonumuz gelmiş miydi? Gözlerini kan bürümüş en tehlikeli lanetli ifritler, müthiş bir intikam duygusuyla bizi daire içine almış ve yaklaşıyorlardı. Son görevimiz böyle mi olacaktı?

    1 YIL ÖNCESi

    Hikayemiz bu anın 1 yıl öncesine dönerek başlayacaktır. Reserve almanız önerilir. Cin Avcıları gerçektir ve nesiller boyunca varolmuştur.
    ···
   tümünü göster