1. 51.
    +1 -1
    Şimdi burada kadının metalaştırılmasısjfgkakfjnskfs devam edemedim kendi öne sürdüğün tezi kendin çürütüyorsun. Bırak da buna insanların kendisi karar versin biri erkek olsa ve "milli olmuş" deseniz ya da bir kız sevdiği adama arzu duyduğunda "huur" derseniz bile o, onun kararıdır. Bazıları için önemlidir ve tek bir kişiyle her şeyi yaşamak isterler bazıları da bakireliği/bakirliği önemsemez yoluna bakar. Bence sevgi ask bunlar olunca insan düşünmeden karar veriyor gözü kör oluyor ama tabiki insanlara kalmış bir şey bu. Ha benim sevgilim bakire olmasa sanırım bende de bir güvensizlik oluşurdu ama o tamamen benim sahiplenme duygumun yoğun olmasından kaynaklı. Kızı yargılamak yerine kendimi kandırmaz ve bitirirdim. Başkası da pekala umursamaz ve ilişkisini devam ettirirdi. Bu islerin bir kuralı yok işte her şey olabiliyor.
    ···
    1. 1.
      0
      kimsenin düğününü basıp "evlenme lan bu huuryla, gibişmiş bu" demedim.
      seçim zaten insanların elinde, karıştığım ettiğim yok.
      erkeğin sahiplenme duygusu çok yoğundur ve bu sahiplenme her şeyiyle sahiplenmedir. amıyla,zütüyle, kaşıyla,gözüyle, burnuyla,saçıyla her yeriyle sahiplenmedir.
      dolayısıyla erkek kadını sadece ona ait olsun ister.
      ···
      1. 1.
        -2
        Sen en iyisi kedi köpek bir şey al yani birinin sevgisi sana yetmiyor aynı zamanda yaşamak istediklerini de elinden almak istiyorsun. Evet çok mantıklısın gözümde an itibariyle.
        ···
      2. 2.
        0
        keşke düşündüklerini daha net ifade edebilsen.
        ironi sıçmadan.
        kedi köpek besleyemem deliyim ben hala anlamadın mı?
        ···
   tümünü göster