1. 26.
    +6 -2
    merhabalar insan gibi cevap vereceğini pek sanmasam da yazmadan edemeyeceğim. öncelikle kaç yaşında olduğunu merak ediyorum doğrusu, sen ve senin gibi düşünen erkeklerin huur anlayışının çok yanlış olduğunu söyleyip bir soru ile pekiştirmek istiyorum. iki kız düşün panpa üniversitede okuyorlar birinin aşık olduğu bir çocuk var onunla aşk yaşıyorlar dolayısıyla içerikte cikste geçiyor üniversite bitince ayrılıyor ve birkaç sene sonra kız evlenmek istiyor şimdi sen bu kıza huur diyorsun öyle mi? şimdi diğer kıza gelelim öndende arkadan da almamış sizin deyiminizle bakire ama eline almış, ağzına almış hadi bunları geç yeni modaya uyumuş sanal yapmış, milletin parasını yemiş, severleri ayırmış aynı anda bir çok kişiyle flört etmiş bu kız evlenmek istediği zaman sizin gözünüzde huur olmayacak ama ilk kız olacak öyle mi kusura bakma ama öyle gözü giberler.
    değineceğim bir konu daha var ulan huur çocuğu madem bakire istiyorsunuz sizde bakir kalın o zaman şimdi gelip kadınlar tecrübeli ister diyeceksin onada cevap var ciksle işi olmayan biriyle evlenirsen ilk seferi için sen ona zaten yeteceksindir ha yetmedin mi zaman içinde tecrübe kazanırsın. sizin zihniyetinizi gibeyim ben erkek adamında namusu vardır her önüne gelenle beraber olan erkekte kadında net huurdur.
    özetçiler için: ataerkilliğinizi gibiyim
    not: erkeğim
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      bak kardeşm burda erkekler bakire kız isteme nedeni o kızın 2 damla kanını göreyim demek değildir. o kızın bedenini sadece kendisine ait olmasını istemiştir, yani burdaki bakire demenin anlamı “ne arkadan, önden,ne eline yüzüne” almasıdır. burda bahsettiğimiz bakire; temiz ve saf anlamındadir. bir bakire erkeğin istediği tek şey namuslu ve temiz bir kadındır. erkek evlenmek istediği kadının kendisi ile ilk beden birleşimi yaşamak ister, onun ilk olmasını ister. ama bir kadının ilk olup olmadığını sadece o kızlık zarından anlaşılır, başka imkan neredeyse yok. şimdi sen kalkıp da bakire olmayan kız arkadan almış olabilir dersen yanlış olur, bizim burda demek istediğimiz ruhu ve bedeni de bakire olmasıdır, kimse burda iki damla kandan bahsetmek istememiştir. ama bakire olup olmadığını anlamak için malesef kızlık zarı olması şart.
      ···
      1. 1.
        0
        canını yidiğimin panpası seni, bana söz bırakmamış.
        kap şukunu panpa
        ···
   tümünü göster