/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 476.
    -1
    Beyler kusura bakmayin dun arkadasta kaldim yazamadim.
    dun arkadasimla bulustum mangali yaptik, kiz arkadasindan dolayi biraz gec geldi,ilk basta konusamadim cunku 8-9 kisiydik diger misafirlerle bi guzel sohbet ettik ortami yumusattik. Laf lafi acti bu sefer utanmayip cesaretimi toplayip kizla konusmaya basladim abartsiz kizla 1 saat konustuk.biz konusurken digerleride kendi aralarinda muhabbet ediyorlardi bu benim icin gayet iyiydi cunku kizla daha rahat konusabilme imkanim dogmustu sonra hava iyice kararmaya baslayinca gittik bi cafede cay felan ictik kizi evine birakirken telefon numarasini aldim. benim arkadasimda benim kizla konusmalarimi kiza karsi yaptigim hal ve hareketleri takip ediyordu, ondanda olumlu sonuc aldim.
    kiza watsaptan yazdim bayagi bi sohbet ettik gece gec oldugu icin uyuduk, kiza sabah tekrar yazdim suan durumlar gayet iyi ama isler yine benim elimde kizi bos birakmayip kendisini onemsedigimi bilmeli, hissetmeli.

    Beyler size tavsiyem şu başligi okuyun utanmayin utan utan nereye kadar kendinizi aşin biraz gidin hoslandiginiz bir kizla sohbet edin numarasi isteyin yeterki biseyler yapmaya cabalayin beyler biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
    ···
   tümünü göster