/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 401.
    +19
    amlılarla iletişim 101 dersi için sınıflara başlığı güzel bi başlıktır. oradan almanız gerekenler var.
    ancak burada sürekli kadınların aradığı şeyden, onları tav etmek için sürekli nasıl biri olmanız gerektiğinden bahseder.
    sürekli kendinizi kontrol altında tutmanız gerekir ki tarif ettiği adam olmak için. yani çekim oluşturmak için esprili+hafif küstah, gizemli vs vs olmanız gerekiyor. sonra ilişkiyi nasıl yürüteceğiniz. facebookta profilinin nasıl olması gerektiği.
    sürekli bir şeyler yapman lazım.
    arkadaşlar...
    bu kadar ciddiye alınacak birşey yok. size hikayemi anlattım. allaha yemin ediyorum kızlarda çekim tetiklemek için en ufak bir şey yapmadım. ne bir espri ne başka bi şeey. ben espri özürlüsüyümdür kızı güldüremem hayatta ak. allah boy vermiş gerisini koyuvermiş işte. tek bir saniye dahi kızda çekim oluşturmalıyım, şimdi şakayla karışık takılmalıyım, esprili ve hafif küstah olmalıyım diye düşünmedim ve bunu yapabileceğimide sanmıyorum. her saniye bunlar kafamdayken yaşamak çok zor. her saniye onu elde edebilmek için şunu şunu yapmalıyım şimdi burada şakayla karışık takılmalıyım diye düşünürseniz nasıl yapacaksınız ben anlamıyorum. belkide bana inanılmaz ötesi zor geliyordur bilmiyorum yapabilen var mı? yani saniyenin milyonda birinde aklına gelecek ki ona cevap vereceksin olması gerektiği gibi(yani kaliteli espri yapacaksın, hem onun güleceği birşey olacak ta hemde aynı zamanda onu gücendirmeyecekte şöylede böylede). lan amk msn den yazışmıyorsun ki o anda aklına çabucak gelsin bunlar. bunları otomatikman nasıl yapabiliriz? tarif ettiği adama nasıl dönüşebilirsiniz. tarif ettiği adama dönüşmeye çalışmayı bırakarak ak.

    arkadaşlar sizi anlattığı gibi bir adam olmaktan alıkoyan şeyleri aştığınız zaman zaten otomatikman bunları yapıyor olabileceksiniz. daha doğrusu içinizde ne varsa o dışarı çıkacak, iyiyse iyi kötüyse kötü. nedir peki böyle bir adam olabilmenin yolu?

    -korkmamak. bu mümkün mü? şimdi şöyle oluyor. her yenilik içinde bilinmezlik taşıdığı için korku yaratır. bunda hemfikiriz değil mi? bu duygunun seni durdurmasına ve düşüncelerini olumsuz etkilemesine izin vermeyeceksin. yani kormak çok doğal bir şey. her korkunun temelinde ölüm korkusu yatar diye biliyorum. yani kaybetme korkusu, yanlızlık, reddedilme, dışlanma, kabul görmeme vs vsv vvsvssvs.
    yani yapmanız gereken şey cesaret etmek. korktuğunuz şeyler bitmez amk. birgün biter diğer gün başka bi tane başlar. yapmanız gereken incinmeye açık olmak, cesur olmak.
    korkularının üzerine gidip onları yenmen lazım böylece aslında korkulacak hiçbir şeyin olmadığını göreceksin.
    Korkunun gerçek olmadığını anlamalısın, korku yarattığın düşüncelerin ürünüdür. Tehlike gerçektir ama korku bir seçimdir. yani napıyoruz? tabiki eğer istiyorsak, korkumuzun üzerine gidiyoruz. yani eğer kadından korkuyorsak onu istiyorsak üzerine gidicez dimi? böyle üzerine doğru yürüyüp kafa atıcaz.
    ya bi düşün incinmemek için veya incinme riskinin ortaya çıkmaması için şu güne kadar yapmak istediğin ama kendini tutarak yapmadığın şeyleri yapmayarak ne kazandın?
    hiçbir şey.
    kendi kafanın içinde verdiğin savaşın sana getirdiği yorgunluk, senden aldığı enerji dışında gerçek anlamda eline ne geçti?
    hiçbir şey.
    insan gerçekten kafasında ertelediği, yüzleşmekten kaçındığı, kendisini zayıf göstermesinden daha açık olmak gerekirse karizmayı çizdirmesinden korktuğu şeylerin üzerine gitmeli. gerçek anlamda rahatlama, huzur, sükunet, gibiünet ancak bu şekilde kazanılabilir. korumaya çalıştığın maskeni düşür, bütün kalelerini yık, kendine dürüst ol ak.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Adam burda çok haklı
      ···
   tümünü göster