/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 401.
    +6
    sadece sade bir açılış yapman yeterlidir. muhabbet doğal gelişecek zaten işte yapsan dediğimi anlayacaksın.

    arkasından koş
    karşısına geç
    merhaba de
    seni yürürken gördüm
    (güler yüzlü ve kendine güvenir bi şekilde)
    çok güzel olduğunu ve beni etkilediğini söylemek istedim. eğer bunu söylemeseydim eve gidince pişman olacaktım(favorim budur). kızın tepkisi ya tamam ya devam oluyor burada. güleryüzlü karşılayabilir yaaa öfffff :S:S diyip gidebilir. eğer çekip giderse çirkin diyin, tipsiz diyin, korkak diyin duyacağı şekilde. takılın yani.

    seni tanımak istiyorum, ben ... diyerek elinizi uzatın.
    elinizi sıkarsa adını söylerse tamamdır o sizin yapışın ve bırakmayın. napıyordun flan diye devam ettirin muhabbeti. geziyordum eve gidiyordum vs diyorlar genelde. gerisi size kalmış. buradan sonra planlı yürüyemezsiniz.

    Doğal yaklaşımda yapabilirsiniz. mesela bi kuyrukta bekliyorsunuz o an o durumla ilgili bişey söyleyip sonrasında adını alabilirsiniz. ama ben illa soğuk yaklaşım yapıcam diyorsanız böyle bir açılış işinizi görür. bunu aynada çalışabilirsiniz ama hiç gereği yok aslında. ben 1 hafta çalıştım ama kızın karşısına gittiğimde saçmalamıştım.

    bırakın kelimeler ağzınızdan çıkarken takılsın.
    bırakın kekeleyin.
    bıraın terleyin heyecanlanın.
    bizzat kendiniz göreceksiniz bu hamlığın uçup gittiğini.
    bu dünyadaki kısa zamanda en fazla özgüven kazandıran, motivasyon yükselten şeylerden biri sokakta tanımadığın bir kızla konuşmak ve olumlu sonuç almaktır. bunun yerini ancak o kızla yapacağın ciks tutar. hayat kadınıyla yapacağın ciks bile bunun yerini tutmaz. eğer olumsuz sonuç alırsanız bu bile size özgüven verir.

    buradan itibaren yazdıklarım hepinize beyler. ben bu başlığı açarken 20 li yaşları hedef almıştım. çünkü liseliler zaten okulda yapsın banane amk. ben yalnız kalmış, işsiz, sosyal ortamı olmayan kendi akranlarıma yardım etmek istemiştim ve size meydan okuyorum akranlarım.

    sana meydan okuyorum. sadece 3 defa git. sadece 3 defa dene eğer olmazsa ben söz veriyorum bir daha buraya yazmayacağım herkesten özür dilicem bu herkese göre birşey değilmiş ben yanıldım diyeceğim ve bu yazıların hepsini sileceğime söz veriyorum.

    bu soğuk yaklaşım. reddedilme bile değil. istediğin kadar yakışıklı ol kız o anda ne yapacağını bilemeden hiçbir şey demeden gidebilir. seni dinlemeden geçip gidebilir korkabilir savunma mekanizması çünkü. kendine güveni olan bir kadınsa duracaktır. kesinlikle durup sizi dinleyecektir. siz sanıyorsunuz ki kızların hepsi alfa amk hahahaha. %90 ının kendine güveni yok. bizdeki vasıfların hiçbiri yok onlarda. 21. yüzyılın verdiği bir züt kalkıklığı var ve kimse ellerinden alamadığı için kendilerini özgüvenleri yüksek sanıyorlar ta ki karşılarına onu zorlayan biri çıkana kadar. o zaman çözülüyorlar elleri ayaklarına dolaşıyor. ama sen kızın karşısına ondan daha aciz bi şekilde çıkarsan sıçtın zaten. bu yüzden sizi motive eden yazılar paylaşıyorum. bu yüzden sizi önemsiyorum ilgi gösteriyorum. biraz kendinize gelmeniz lazım. ilk açılış cümlesi kızın egosunu okşarsa durmayacağı varsada durur dinler. bu yüzden ondan etkilendiğinizi (gerçekte öyle değil tabi uyduruyorsunuz) falan söyleyin ki onda güzel duygular uyandırın. ama sonradan o kalkan zütünü indireceksiniz tabi.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Deneyelim bakalım bir şey kaybetmeyiz sonuçta nolcaksa olsun amk. Yalnız kafama takılan bi şey var senin dediğin tanışma yöntemiyle iletişim 101 dersindeki yöntemler zıt düşüyo gibi geldi ? Bide sokakta değilde üniversiteliyim okulda denemeyi düşünüyorum farklılık olur mu? Yada daha kolay mı olur? Eyv panpa bu arada
      ···
    2. 2.
      +2
      okulda ayrı, bankada ayrı, uçakta ayrı bi davranma şekli yok kızlara. hep aynı. ha bulunduğun ortama göre yaratıcı bi giriş yapabilirsin veya sohbeti yönlendirirken o ortamla o durumla ilgili bişeyler söylersin o ayrı. ya dıbına koyim yaklaş gitsin işte yapamazsan yok abi olmuyor bu işler böyle dersin bi daha denemezsin amk. daha bugün minübüste kızı fortladım zütünü dayadıda dayadı amk. dışarıdan baksan böyle bişey yapacağı aklının ucundan geçmez ama bi kere tadını aldı bırakamadı amk. tabi bunun üzerinde otobüste minübüste her gördüğüne fortlama ben kime yapacağımı biliyorum.
      ···
   tümünü göster