/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +19
    https://www.youtube.com/watch?v=Tlc-jM7gFbQ

    neyse göğsünü flan yokluyorum bi yandan aklımdan amk kesin birileri şuan bizi izliyor diyorum ama ar damarım çatladı artık umrumda değil zaten çardağın 4/3 ü ağaçlardan net görünmüyor ama seçmek isteyen seçer oradan bizi izler yani. denk gelmesi lazım yani. neyseee bunun elinden tuttum benimkine zütürdüm aşk maşk gitti azdım amk. gerçi sevişmek, ciks yapmak sevgi göstergesinin en son halidir. bu çekti elini birden gözlerini açtı durdu. bi süre durakladık sanırım bunu yapmamam gerekiyordu dedim. haklısın böyle şeyler için erken dedim. lan ferrecimu bu yannanı tutturma nedir bu fazla olmuştu. yani çok kaşar bi kız değildi tamam evime kadar geldi sevişiyoruz flan ama yinede fazla geldi bu hareket.

    tabiki ben bununda bir test olduğunu orada yine bir adım ileri gitmem gerektiğini sonradan anlamıştım. kızın tabularını yıkmasına yardımcı olmalıydım. neyse beyler yarım saat kadar o çardakta esintide ağaçların arasında o güzel kuş seslerinde uzandık sarıldık. snra kalktık bizim muhitteki parka gittik el ele dolaştık flan. spor aletlerinde biraz hava attım buna barfiks flan çektim. her ne kadar vücut geliştirmeyi toplasan 6 ay yapmışımdır. o da 5 sene içerisinde yani. her sene 2 ay gider bırakırım ciddi bişey yok ortada ama vücudum her spora yatkındır yani lisedeyken spor hocamda demişti sen her sporu yapabilirsin diye. koşuda en hızlı bendim, basketi iyi oynuyordum futbol zaten çocukluğumda devam etseydim şuan abartmıyorum 3 büyüklerden birinde oynuyordum. kronik bi rahatsızlığım var. orta okulda bu rahatsızlık nedeniyle terlemek bile yasaktı bana.klüpteki hocalarım ailemlede görüşüyordu bu çocuğun mutlaka devam etmesi lazım diye ama kısmet değilmiş. şimdi futbolcu diye çıkardıkları adamları televizyonda izleyip sövüyorum dıbına koyim bunlar futbolcu diye bu takımlarda oynuyorlar ben olcaktım diye.

    neyse. parkta kalmıştık. barfiks çektim, dips hareketi yaptım, direksiyon çevirdim. özellikle direksiyon çevirme çok komikti ak bunu niye yapmışlar diye güldük şöförlük öğreniyorsun herhalde bunda flan diye alay ediyoruz. basket sahasına girdik basket topu futbol topu ne ararsan var amk çoluk çocuk kaynıyor ama bi pota boş. diğer sahadada maç yapıyorlar. yerden aldım oradan boşta duran basket topunu çocuklar bu kimin dedim. benim dedi bi tane şişman velet huur çocuğu. oynayabilir miyiz dedim yaaa hayııııııırr yaptı suratını çirkinleştirerek avradını gibtimin evladı bunlar benim zamanımdada böyleydi bütün toplar hep mahallenin şişman çocuğunda olurdu bunlarda hep bakkalın oğlu olurdu ak. erkenden topunu alır giderdi eve. kız gibi trip atan halden anlamaz oç ları. arkadaşları oynasın flan dedi iki dk oynayalım yerine koyarım sonra olur mu flan diye kbiar konuşuyorum neyse hallettik bini basket oynadık bi süre.

    sonra çocuklara maç teklif ettim futbol maçı. biz 4 kişi olduk bunlar 6-7 çocuk amk. 10-12 yaşlarında hep. benimkisi kenardan izliyor bende alay ediyorum bunlarla çalımlıyorum flan, yanımdaki veletlere hep gol attırıyorum.

    neyse eğlendik öyle işte. sonra yine biraz dolaşıp eve gittik. girdik girer girmez tuvalete gittim çıkmadan önce kontrol etmiştim tak flan yoktu ne olur nolmaz korkusuyla yine gittim tak flan yok tertemiz. neyse evde yine öpüştük ama bu sefer bişey yapmıcaksın söz ver dedi gülerek. haklı olarak kız korktu ben eline verince.

    yani ben öyle sanıyorum. tmm dedim. film izleyelim dedim bi yandan mısır patlattım. remember me miydi neydi bu vampir çocuğun filmi yine onu izledik aşk filmi. film esnasına iki kere mesaj geldi ak. bakmıcak mısın dedi yok ya turkcelldir benim ikinci aşkım beni rahat bırakmaz dedim ama mesaj damladandı sonradan baktığımda gördüm. neyse filmin sonunda 11 eylül olayı oluyordu ikiz kuleye uçak giriyordu flan. dedim bu yalan biliyor musun 11 eylül flan, amerikanın kendi yaptığı şey filmlerlede böyle masumiyet oluşturuyolar flan edebiyata girdim aaa flan yaptı. michael gibkofield den okuduğum doğruluğu kesin olmayan şeyi kıza satıyordum pekekentlik işte. aşk yaşıyorduk rüya gibi zamanlardı. neyse bunu durağa kadar zütürdüm sarıldık bndirdim minübüsüne gönderdim.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +8
      Oo kaynatasız seni
      ···
   tümünü göster