/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +21
    https://www.youtube.com/watch?v=aPNHG61FMok

    bu arada kızları izlediğinizde acayip aptallaşıyorlar elleri ayaklarına dolanıyor utanıp kızarıyorlar. acayip hoşlarına gidiyor. onlara izlendiklerini hissettirin.

    ha şunuda not olarak düşeyim şuraya bunu unutmayın.

    not: siyah veya kahverengi oje sürmüş kızlar yellozdur rahatça yürüyebilirsiniz. ne kadar düzgün hanımefendi gözükenleri olsada aldanmayın içinde taşmak isteyen bi huur vardır. bunu yaptığım 100 lerce gözlemden ve deneyimlerimden biliyorum.

    Neyse beyler daha sonra ilişkilerimi epey ilerlettim ikisiylede. kıvırla 3 günde 4 günde bir buluşmaya başladık haftada 2-3 kez görüyordum. daha sonralar annesiylede tanışdım. melek gibi kadın. neyse kızı 1 kere evine bıraktım sonraları bir kerede evinden aldığım oldu. bunu öptüğüm kısıma gelicem. bunu bizim eve çağırdım hangi minübüse bineceğini flan söyledim benim evin yakınındaki duraktan aldım. evide anasının amı gibi temizledim. taktan bi evimiz var utanmıyorda değilim şöyle güzel bir evde ağırlamak vardı.neyse hava güzeldi bizim binanın bahçeside yemyeşildir orman gibi amk oturduğum muhiti söylemicem ama bu muhitte böyle bir bahçe yok biliyorum heryeri avucumun içi gibi çocukluğum bu bölgede geçti her taşın altını biliyorum her binanın ziline basıp kaçmışımdır. neyse bizim çardağa zütürdüm kızı öğlen 3-4 gibiydi. biliyorum ki 5-6 gibi bütün koca karılar dökülüyor çardağa kısırlar yemekler flan muhabbet shbet gırla. kimse yoktu o an oturduk çardağa. sarıldık flan başımı başına koydum el eleyiz. kedileri flan izliyoruz bahçedeki meyva ağaçlarını söylüyorum yöneticiye küfür ediyorum fındık ağacını kesti diye. neyse sonra sessiz sessiz oturduk bi yandan çakal gibi diğer binaların pencerelerini kesiyorum. arka binanın kapıcısı bahçeyi temizliyor süpürgeyle farşş farşş farşş boşluğu yakaladım mı öpücem. neden bilmiyorum gözlerimde çok ağırdı bi yorgunluk vardı üzerimde. neyse elimle bunun çenesinden hafif kaldırdım başını bana baktı 8-9 saniye dip dibe dudak dudağa kaldık dudaklarına ve gözlerine bakıyorum bu da bi masum bakıyor ki hem azıyorum hem kalbim küt küt çarpıyor. yavaşca öpmeye başladım. yanağına bir iki öpücük kondurdum sonra kendisini bıraktı zaten. bende baya azdım. elimi malum yerine doğru indirdim kot vardı bunda. elimi oraya attım iki bacağını kapattı elimi sıkıştırdı orada. o anda öfff diyorum tamamen azdım artık boynuna flan saldırdım kaplan gibi. nefes alışverişleri sesli olmaya başladı sonra malum yerinde olan elimi tutup oradan çekti yavaşca sağ bacağına koydu. öpüşürken gözümü açıp baktım bi kere bakıyomu diye yok ak gözünü kapamış kendinden geçmiş. zaten gözünü açıp bakıyorsa o kızı daha önce yemişlerdir bunuda not düşün. eğer gözlerini kapamış bırakmışsa kendini tamamdır tadını çıkarın.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -20
      geçerken sevabına bir çükü at aslan parçası.
      ···
   tümünü göster