/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +36
    işe gitmeden şunu şuraya atayım.

    https://www.youtube.com/watch?v=cINmtxgULks

    Artık herşeye kolay ulaşılmasının amacı, değeri yok etmek ve akabinde hiç bir şeyden keyif almamak. Eskiden atari alabilmek için yazın annemden babamdan habersiz oyuncaklarımı binanın önünde yere tezgah açıp insanlara satıyordum. para biriktirip atari almıştım ve sıra oynamaya geldiğinde zevk krizleri geçiriyordum, çünkü ben emek vermiştim ve benim için çokta değerliydi. Artık insanlar hiçbir şeyden zevk almıyorlar çünkü istedikleri herşeye kolayca ulaşıyorlar. Filmler, müzikler, oyunlar, videolar, ferrelar artık ulaşılması çok kolay - Tık download. Gelelim bedavanın etkilerine örneğin lavuğun biri saatlerce internette ferre video izliyor, sürekli mastürbasyon yapıyor.. bakın bu bedava ferre sektörünün tek amacı var insanların hayvani duygularını bastırıp, evde züt üstü oturmalarını sağlamak. "Şş sen dur orda ne cürretle dışarda kadınlarla konuşup yatağa atmak için emek sarfediyorsun ne haddine senin??", al sana şu ferre sitesi takıl takılabildiğin kadar, yeterki evden dışarı çıkma. Tembellerde balıklama atlıyorlar haliyle bedavaya * Google ve youtube gibi sitelerin arama motoruna dikkat edin, leb demeden leblebiyi anlıyor, yeterki siz hemen şipşak aradığınızı bulun diye, yeterki siz cümleyi tam yazmayın. bedava hiçbir şey yok bu hayatta uyanın beyler. gidip onu almanız lazım. bi kadıköye bi taksime bi caddeye bi çıkın. heryer am kaynıyor. her kız, arzu edilmek istiyor, herkes ona baksın istiyor, herkes onu sevsin istiyor, herkes birşeyler istiyor ama kimse onu almak için çaba vermiyor. herkes sistemden şikayetçi ama kimse onu değiştirmek için birşeyler yapmıyor. çünkü can tatlı. ama iş işten geçecek ve çarkı geri döndüremeyeceksiniz, çok pişman olacaksınız boşa geçen heyecansız yıllara.

    birgün bunu yapacağım mı diyorsunuz?
    beklemeyi alışkanlık halinemi getirdiniz?
    yaşamaya başlamayamı bekliyorsunuz?
    o gün o adımı atmasaydım hayatım bu hale gelmeyecekti. belkide hala online oyun oynuyordum bırakın böyle boş işleri ak.
    beklemeyin. beklemeye kaydığınız o vakit hemen kurtarın kendinizi ondan. ya şöyle olursa ya böyle olursa bunlar zihninizin size oynadığı oyunlar. zarar görmemek için yapıyor bunu. biliyor çünkü züt gibi kalırsa giblenmezse üzülecek, kahrolacak. seni dış tehlikelerden koruyor güya ama senin hep kabuğunda kalmanı sağlıyor. anne gibi bişey bu. iyiliğini istiyor üzülmeni istemiyor ama avlanmayı öğrenemezsen hayatta kalamazsın. avlanman lazım.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +34 -7
      ulan ya sen böyle şizofrenik hikayeler yazıp kendi kendini telkin etmeye devam ediyorsan?

      ya hala sen de gerekli adımı atmadıysan?

      ya hala evinde merchant kurup arada alt tab yaparak gelen şukularla mutlu olup, hala dışarı çıkma cesaretini gösteremediysen?

      özetle kanıtlar istiyoruz bin. mesaj, foto vs gönder gelsin
      ···
    2. 2.
      +1
      katıldığım hade
      ···
    3. 3.
      +14 -4
      @monster birazcık düşün aq tamam biliyorum düşünmek zor senden analiz etmeni de beklemiyorum zaten ama birazcık empati kur ve mr key'in samimiyetini hisset aq çocuğu adam gerçekten dediğini yapmadıysa senin gibi oçlerle uğraşmazdı.
      adam başarmış ve bizim de bu başarıyı tatmamızı istiyor çünkü o zaten elde etmiş sen de 100 trilyon para olsa ve kaynağının kesilmeyeceğini bilsen bi miktarını ihtiyacı olanlara dağıtmaz mıydın?
      ···
    4. 4.
      0
      (bkz: hayatınız kökten değiştirecek olan şey)
      (bkz: ferre endüstrisi deşifre oldu)

      ferre konusunda çok haklı
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster