/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +40 -2
    neyse kontör aldım mesaj attım. nasılsın? ben ...
    cevap baya sonra geldi

    +ben
    -kız

    -iyiyim ya sen?
    +bende iyiyim.
    kendime verdiğim telkinlerle ve youtube dan dinlediğim frekanslarla ve daha bu kızda başarılı olmamdan sonra kendime olan güvenim gelmişti. ve biliyordum ki herzaman eğlenmeliydim asla düşünmemeliydim ne konuşabilirim, konuşulacak konu aramamalıydım. kızın gönlünü hoş tutmaya çalışırsan sıçarsın. bu hayatta böyledir. kimsenin gönlünü hoş tutmaya çalışma başaramazsın. kendimi iyice fırlama gibi hissetmeye başlamıştım. direk sorulara geçtim.
    +napıyorsun flan dedim
    -hiç öyle evdeyim
    +okulunu sordum marmara üniye gidiyormuş
    hiç anlamadığım halde bölüm flan sordum ak.
    arkeoloji mi ne okuyor amk, istanbulda kazılara flan gidiyorlarmış üni zütürüyormuş çok da severim arkeolojiyi çocukken hep belgesellerini izliyordum vay be dedim benim kafada amk
    +biraz daha konuştuk hatırlamıyorum sonra uzatmadan kesin ve net olmam gerektiğini biliyordum. bir yandan da esprili+küstah olmaya çalışıyorum
    +seninle buluşmak istiyorum, benimle buluşma fırsatını elde etmek istiyor musun dedim. hahahah tipimi gibiyim amk güya utangaçtım sadece iletişim kurmak istiyordum birden ne bu playboy havaları ak.
    -fırsat mı * ?
    hasgibtir demiştim orada olmadı bu galiba dedim
    +evet. bi yerlerde oturup bişeyler içelim eğer birbirimizi beğenmezsek herkes kendi yoluna gider.
    15 dk mesaj gelmedi niye yazmıyor bu kaltak diye sövüyorum amk. o bir kelime yazıyor ben 10 kelime yazıyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum ama engelleyemiyorum kendimi. tabi sonradan şiir gibi yazan onlar, onca yazıya bir smile atan ben oldum gelicem oralara * . hatta nasıl kız tavlandığını bizzat gömlek düğmesi şeklindeki spy camlerle kayda alıp sizlere kanıtlıcam.

    -nerede buluşcaz?
    +düşündüm düşündüm kızı kadıköyemi zütürsem ara sokaklarda bira içilen çok güzel yerler var yoksa caddeyemi zütürsem orası daha nezih ama çok pahalı heryer.
    +aslında fazla yer bilmiyorum gezerken bi yere otururuz. caddebostanda buluşalım dedim.
    -hımmmm
    hımm ne dıbına kodum diyesim geldi.
    ne yazsam ne yazsam diye düşünüyorum
    sana uyarsa? diyecektim ama vazgeçtim uyarsa ne lan uymazsa kendi dili yok mu söyler zaten veya yazar.
    +direk dedim cumartesi 4 de caddede. tmm dedi.
    daha sonra telefon açıp konuştum sesi çok tatlıydı yine kalbim fırlayacak gibi oldu bu caddenin girişinde bostancıda alt geçit varya vapurların oraya giiyorsun burger var hata ışıklar var, orada buluştuk. harbi çok güzeldi ya o saçlar o dudak burun. ilk karşılaşmada elinimi sıksam napsam diye düşünüyorum hala her hareketi planlamaya çalışıyordum içimden geldiği gibi yaptım buna sarıldım. gülüştük. çok güzel olmuşsun göz kalemi yakışmış dedim. şüphesiz ki bi kıza daha önce milyon defa duyduğu sıradan iltifatlar etmeyeceksin, farklı şeyler söyleyeceksin. şüphesiz ki ne amk ayet mi indiriyorum. neyse teşekkür etti güldü mutlu gözüküyordu. gel hadi sahilden gidelim dedim ilerde migros var oradan döner caddeye gireriz dedim baya ilerde ama. yürüdük yolun oraya kadar karşıdan karşıya geçerken elinden tuttum koşarak geçtik sonra elini çekti. bende hiç çaktırmadan bozuntuya vermedim. biliyorum ki aklından şu geçti onun. daha ilk dakikadan elinden tutmaya devam edersem beni diğerleri gibi sanar, kendimi ağırdın satmalıyım. yemin ediyorum biliyordum o an zihninden bunların geçtiğini. zihin okuma budur işte öyle filmlerde gördüğünüz gibi değil. kızın hal ve hareketlerinden düşünce yapısından anlarsın o anda ne düşündüğünü ne hissettiğini. neyse bu tarafı çok seviyorum dedim diğer sahil tarafında hep mangalcılar var dedim. güldü. burası daha nezih dedim. neyse sahilin girişine vardık bigibletler vardı bir sürü aha dedim kiralayalım sürelim ak. bıraktık kimlikleri aldık bigibletleri verdim ikimizinde parasını. ben kıza para ödetmem beyler hani bu benim huyum, nasıl göründüğü umrumda değil yapamıyorum kıza ödetemem hiçbir şey. ben buyum. neyse sürüyoruz bigiblet, özgüven artık uçuyor. yan yana giderken elimi uzattım şöyle bir duraksadı güldü ileri baktı sonra o da elini uzattı bigibletten bigiblete el ele gittik biraz. yemin ediyorum o kadar güzeldiki herşey inanmıyordum lan inanmıyordum yeminle bak. güneş, deniz, insanların sesleri, bigiblet sürenler herşey o an bizim içindi sanki amk. şu müzik kafamda çalıyor resmen.

    https://www.youtube.com/watch?v=SHoHIL2ABVQ
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4 -4
      süper panpa devam harikasın feyz alıyorum şuan
      ···
      1. 1.
        -2
        Neden peki hiç düşündün mü?
        ···
      2. 2.
        +1
        onu sarmalayacak bi erkek ha :D hahaahsaa devam et birader rezz
        ···
    2. 2.
      +20
      hahahaha panpa supersin suphesiz ko ne amk yarildim buna :Ddd
      ···
    3. 3.
      +5
      süper bro ben yaşamış gibi sevindim süper yaz yaz... umarım hep mutlu olursun böyle
      ···
    4. 4.
      +1
      müzik zevkini beğendim panpa bu tür biraz liste de yazarsan çok hoş olur, hll spr devam
      ···
    5. 5.
      +6
      amk kıza hesap ödetmem diyor kaç kıza hesap ödedin agagahh neyse zevk alıyorum lan okurken içten anlatmmışsın.
      ···
    6. 6.
      +1
      Bitiriş çok hoştu. Müzikte ortalama üstü. Uymuş gibi.
      ···
    7. 7.
      +1
      rezerve
      ···
    8. 8.
      0
      demiyim diyorum da bunlar ne taktan şarkılar hacı abi ya asfjhweuıg
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster