/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +46 -2
    selena oyuncuları diye aratıp buldum adı hazal şenel miş allah sahibine bağışlasın. neyse uzaktan uzaktan bakışa bakışa yaklaştık arkadaşıda bakıyor bana gülme geldi tebessüm ettim bu da tebessüm etti kaçırdı bakışını geçtik gittik. ben hala avdayım sokak sokak kadıköyü dolaşıyorum taş gibi kızlar geçiyor her saniye yanımdan. yine 1 saat dolandım cesaretim kaçtı zütüme derken bu sokakların arasında meydan var yuvarlak 2 tane. hatta birinde hacıoğlu lahmacuncusu var. o değilde diğer yuvarlağın oradan yürüyorum bu ikisi yine karşıma çıktı, sarı saçlı şişman kız bu kesiştiğim kıvırcık saçlıya aaa yine bu çocuk ya dedi hafif sesli bi şekilde tam yan yana geçerken, o anda saniyenin milyonda birinde az önce karşılaştıktan sonra benim hakkımda konuşmuş oldukları ihtimali geçti aklımdan, hemen kafamı çevirdim güldüm ve başımla onayladım. o da selam verdi moralim birden %400 arttı. durdum orada. döndüm bunlar gidiyor konuşa konuşa, arada bi dönüp bakıyor resmen gel diyor ama cesaretimi gibiyim daha nasıl bi işaret olmalı resmen gel diyor ben hala ya konuşamazsam ya kabul etmezse lan git daaa mal bin gerizekalı ana avrat sövüyorum kendime o an. neyse gittim peşinden koştum koştum koştum geldim yanlarına elimle omzuna dokundum merhaba dedim, bunun surat ciddi oldu birden, lan az önce bana gülen sen değil miydin dedim içimden, galiba test ediyor beni bilinçsizce dedim bir saniyede düşündüm bunları ak. iki defa karşılaştık artık bir selam vermeliydim dedim.

    şöyle yapıyım konuşmayı daha anlaşılır olur
    +ben
    - kız

    +merhaba ben mr key dedim.
    -bunlarda merhaba dediler.
    +napıyorsunuz?
    -dolaşıyorduk ( gülümseyerek)
    +o anda içimden sizde ava çıktınız dimi * demek geldi ama tuttum.
    + beraber dolaşabiliriz isterseniz dedim(o anda galiba hata yaptım bu cümlede diye iç geçirdim, onlardan onay almamam gerekiyordu ( ama bunun ne kadar saçma bir şey olduğunu anladım onay almamak gerekiyormuş felan saçmalık ak) yani isterseniz demek yerine beraber dolaşabiliriz demeliydim diye geçti aklımdan.
    tamam olur dediler. yürürken düşünceler hala yokluyor beni, herşey planlandığı gibi gitmez, rahat olmalısınız, eğlencenize bakın onlar zaten gelir diye okuduğum yazılar aklıma geliyor. o anda diyorum ki olm koyuver gitsin amk.
    -sen napıyordun burada tek başına dedi kıvırcık.
    +o anda dedim ki dürüst ol olum tutarsa tutar tutmazsa gibtiret eğlen amk.
    +aslına bakarsanız, benim insanlarla iletişimim çok kötüdür, bugün bunu aşmak için kızlarla konuşacaktım cesaretimi topluyordum kısmet sizeymiş dedim.
    +bunlar şaşırdılar baya. sadece kızlarla mı konuşuyorsun dediler. kem küm ettim.
    -gayet iyisin flan dediler
    +eğer istemezseniz rahatsız olursanız bunu anlarım dedim ama kötü bir niyetim yok sadece iletişim kurmak istiyorum dedim
    -olur sorun yok flan dediler

    bir süre sessizlik oldu yürüdük 10 saniye flan orada hasgibtir konuş konuş konuşcak bişeyler bul diye panikledim.

    -kız arkadaşın yok mu hiç dedi kıvırcık.
    +erkek arkadaşım bile yok ki dedim *
    -güldüler
    +bütün günüm evde bilgisayar başına geçiyor pek sosyal biri değilim dedim
    -dışardan öyle gözükmüyorsun ama dediler
    +bişeyler daha dediler hatırlamıyorum bende evet flan diye onaylıyorum dediklerini
    +beni gördüğünüzde aranızda konuştunuz mu dedim (o an sarışın olanın yüzünde şunu gördüm, dıbına koydumun binine bak zütü kalkmış kendini bişey sanıyo ne konuşcaz senin hakkında der gibi baktı.
    - birbirlerine flan baktılar güldüler, bi kemküm ettiler hoş çocuk flan diye düşündük dedi. harfi harfine cümleler böyle olmayabilir yani söyledikleri bu hatırladıklarımı yazıyorum. şöylede demiş olabilir "hoş çocuk dedik" ben sonradan hatırladığımı yazıyorum buraya. ama aynı şeyler yani değişen bir şey yok zütümden hiçbir şey uydurmuyorum yemin ederim.
    +o an biraz utanır gibi oldum. bu iyi çünkü bende seni hoş buldum dedim kıvırcığa bakarak *
    -bunlarda güldüler
    +bu arada baya yürüyoruz starbucksı geçerken aklıma dank etti, bişeyler içmeye davet etsem mi diye.
    +pekala dedim, bana baktılar, biyerlere oturup bişeyler içelim mi dedim. durup birbirlerine baktılar havada kararıyor yavaş yavaş, ya aslında yürüsek daha iyi fazla vaktimiz yok zaten eve gidiyorduk sen gelmeden önce dedi kıvırcık. haa tmm sorun değil dedim, bu arada o okuduğum espiri+küstahlık alfalık flan hikaye anasını gibiyim o anda mümkün değil bunu yapabilmem allaha emanet gidiyorum. yani nasıl ki bi online oyuna başlarsınız hiçbir şey bilmezsiniz 1 lvl lık yaratıklar öldürür sizi, yada öldürdüğünüz yaratıktan düşen 3 goldu almaya çalışırsınız aynen öyleyim. ama zamanla 80 lvl olursunuz oyunun piiri olursunuz. 3 golda bakmazsınız 10m den aşağısı para değildir sizin için aynen öyle bu işlerde. daha 200 tane kızla pratik yapmam gerektiğini biliyordum uzman olmak için. neyse yürüyoruz baktım soğudu muhabbet zaten gidecektik demelerinden sonra, dedim o zaman sizi daha fazla tutmak olmaz siz evinize gidin dedim.

    - yanii tmm olur dediler.
    +yalnız bişey isticem dedim
    -baktılar
    +telefonunu istiyorum dedim.
    -güldüler. hımmm flan yaptı gözüyle bi yere, havaya baktı flan
    +o anda öyle birşey geldi ki aklıma bunu okumuştum aha dedim bunu patlatmalıyım kesin gülücekler dedim. hani kim 500 milyar ister yarışmasında ailecek izlerken kimse sorunun cevabını bilemezken, siz bilirsiniz ve cevabı evdekilere söylersiniz ya öyle bir heyecan kapladı içimi.
    +merak etme zırt pırt aramam, yani günde en az 20 kere flan ararım dedim
    - bunlar katıla katıla güldüler
    +o anda motivasyonum oldu %500 ak.
    -neyse verdi telefonunu
    + bi espri daha aklıma geldi, ama bu gerçekti
    +kontörüm yok dk başı ödemeli atarım sen ararsın dedim
    - bu sefer gülmediler amk yannan gibi kaldım.
    +şaka şaka dedim hemen toparlamaya çalıştım ezik gibi. neyse aldım telefonu el sıkıştık memnun oldum dedim o da öyle dedi diğer şişkoylada el sıkıştık şişko diyorum ama uzun boylu 1.75 flan vardı balık etliydi ama gibimde değildi kıvırcık benim için önemliydi. hayatımda daha önce bu kadar güzel bir kızla konuşmamıştım, o burun lan aynı resimdeki kız amk. bebek gibi kızın telefonunu almıştım. beyler neyse bunlar gitti, benim bir yürüyüşüm var, ağzım kulaklarıma varıyor nasıl mutluyum lan başardın lan diyorum başardın.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +28 -1
      günde 20 kere esprisini ben de yapıcam da panpa cidden komik mi lan ben düşünüyorum da kız mal mal bakmasın sonra bana
      ···
      1. 1.
        +70 -9
        lan @1 senin ben dıbınakoyim şişman kızı da sevsene amk maymunu gitmiş kıvırcığa yazmış. o şişmanın evine gidip her gece ağladığını biliyo musun eşoleşşek ha biliyo musun!!!11!!

        hergün yanındaki güzel arkadaşına yazıyolar onun tamam orda mutlu peki eve gidince noluyo ha eve gidince noluyo lan ağlıyo işte dıbınakoduklarım üzülüyo!!
        ···
      2. 2.
        +4
        Tamam .
        ···
      3. 3.
        +36 -1
        @26.1 kesin şişman kız o beyler
        ···
      4. 4.
        +7
        müzikten dolayı eksiledim başlığı panpa
        edit: yazdıklarını okumaya başladım ve eksiyi geri aldım zemki
        buda okurken dinleyebileceğiniz bir şarkıhttps :// http://www.youtube.com/watch?v=JIe93otcqzU
        ···
      5. 5.
        +1
        Amk şişman kızlar üzülmesin diye onlara mı yavşayalım yani
        ···
      6. 6.
        +1 -1
        sisko kiza sisko dedigin için eksiledim seni oç. ( sisko degilim. boy 182 kilo 81)
        ama ayip
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      +10
      helal olsun panpama da diymeden geçemem lan şu online oyun benzetmene koptum aq
      benim gibi düşünen başkaları da varmış demek ki
      ···
      1. 1.
        +9 -2
        aynısı amk aynısı. kızlara yakınlaşıp konuşmaya başladım bu gün. benide aynen herkes bana bakıyor. ne bu lan? nasıl bir aura oluşuyorsa artık... gerçek bu taklar beyler. herkes başlasın. hepimiz yapalım.
        ···
      2. 2.
        +1
        kızın kaşlarının arası var amın oğlu ne bebek gibi kızı lan
        ···
      3. 3.
        -1
        Helal iyi iletişim kurmuşsun ben daha facede zor konusuyorum :( :D
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster