/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +168 -27
    https://www.youtube.com/watch?v=VjnBk3iNhDE

    Hayat kısa
    Hayat anlamsız
    Hayat acı dolu...
    çok şeye sahip olmak istiyorsun.
    çok kalpte arzu edilmek istiyorsun.
    çok akılda düşünülmek, hayal edilmek istiyorsun.
    kızların hepsi tarafından farkedilmek istiyorsun hepsini istiyorsun. biliyorum.
    zihnini zehirlediler, seni ananın kucağında tutmayı iyi başarıyorlar. seni umutsuzluğun pençesine iyi hapsettiler. neyi yapıp neyi yapamayacağını aptal sınavlarla, aptal kurallarla, manipülasyonla sınırlıyorlar. senin yapamayacağını sana inandırdılar. biliyorum çünkü benide inandırdılar. hayvan gibi yazı okuyordum hergün, hergün. hayatın sırrını şu kare ekranın içinde aryordum. hayatımda bir değişim istiyordum önemli birşey yapmak istiyordum. hayvan gibi bilgiliydim ama bir taka yaramıyordu.

    aynı şeyi siz hala yapmaya devam ediyorsunuz.
    bilmeniz gereken her şeyi bildiğiniz halde harekete geçmiyorsunuz.
    bilginin anlamı ancak tecrübe ile ortaya çıkar. Teorik bilgi pratiğe dönüştürülemediği sürece hiçbir işe yaramaz.
    kadınlar hakkında, hayat hakkında istediğin kadar şey bil. eyleme dökmediğin sürece hiçbir değişim meydana gelmeyecek iyi veya kötü. eylemsizlik kadar kötü birşey yok. eyleme geçin gibtir yiyin. bu başarısızlık bir geridönüşümdür sizin için. ama hiç eyleme geçmezsen hareketsiz kalırsan herzaman içinde ukte kalacak. yarım bırakma! başladığın işi bitir. bir işi bitirmenin verdiği hazzı bilmiyorsun. bir kere tadını aldım ve bırakamadım. yarrağada böyle diyorlar bir kere tadını alırsan bırakamazsın diyorlardı çok şükür ona bulaşmadık. her tadını aldığında bırakamayacağın şeyede başlamamak lazım.

    benim hatim etmediğim karı kız başlığı kalmadı. 2009 dan beri burada yazarım. senelerdir bu işlerle ilgili yazılar okurum en sonunda cesaretimi toplayıp caddebostana gittim gördüğüm tüm güzel kızlarla konuşmaya çalıştım.

    ilk gün kimseyle konuşamadan geri döndüm.

    ikinci gün yaptım...

    4 saat boyunca oradan oraya yürümekten ve kendimi cesaretlendirmeye çalışmaktan beynim yanmak üzereyken artık yapıyorum deyip bir kızı takibe aldım. mavi kot minisi vardı, sarı saçlı ve beyaz bol bir bluzü vardı üzerinde. cadde kızı tiki, güzel bir kızdı. telefonla yazışa yazışa yürüyordu. tam arkasından yaklaştım. dibine kadar girdim sözleri çalışmıştım...

    Merhaba !Durduruyorum ama gerçekten çok hoş görünüyorsun. Gelip tanışmak istedim. Eğer bunu yapmamış olsaydım eve gidince çok pişman olurdum. Ben mr key diyerek elimi uzatacaktım ve kızın adını alacaktım, ama yapamadım. kızın yanından yürüdüm geçtim. kız beni o an gördü mü görmedi mi bilmiyorum ben baya baya önüne geçtim 50 metre yürüyorum. şöyle döndüm baktım bana baktığını gördüm. tamam lan dedim yaklaşsın konuşacağım. sonra oturdu banka. hay ak dedim. köşede bayi vardı su mu satan onun orada durdum gözetliyorum topladım cesaretimi gittim. yaklaştım pard.. bmerhaaba eeee, dedim mal gibi kaldım ateşiniz var mı dedim, püffff yaptı kalktı gitti. anladı ona sarkıntılık edeceğimi çünkü öküz gibi bakıp bakıp kem küm ettim heyecan yaptım tek kelime kuramadım. tam bir mal oğlu mal gibi kaldım orada arkasından yavaşça yürümeye başladım kız gidiyor bende mala bağlamış şekilde şoktayım arkasından yürüyorum nereye gidiyorsam. neyse oturdum köşede bi yerde mideme kramp girmişti resmen sindirmeye çalışıyordum halbuki sadece ufff deyip gitmişti ama azcık olan moralim eksilere düştü, 1.5-2 dakika sonra sevgilisiyle el ele geçtiler önümden. kız şöyle göz ucuyla baktı bende şaşırdım vay amk sevgilisini bekliyormuş meğer dedim.

    moralim çok bozulmuştu ama 100 kerede reddedilsem 101. ye gitmem gerektiğini biliyordum, okuduğum tüm kız tavlama başlıklarında umursamamayı giblememeyi öğütlüyorlardı ama ben fena şoka girmiştim moralim motivasyonum yerle bir olmuştu, o üffff diyip giblemeden kalkıp gitmesi mal gibi ayakta dikilmem, etraftakilerin görmesi felan o anda dedim ben napıyorum dön eve, o başlıkları yazanların hiçbiri yapmadı bunları hepsi uydurma işte ak. mal gibi kandın onlara kimse denemedi yine sen en salaksın diye düşünceler geçiyor.

    bu moralle daha gidemem dedim ayrıldım oradan. 2-3 gün sonra dedim ki seni zorlamayan adım büyütmez.

    bunu biliyordum topladım moralimi gittim kadıköye yürüyorum bahariyede. şişman bir kız ve yanında dünya güzeli bebek gibi bir hatun. siyah kıvırcık saçlı bir hatun bunu gördüğümde selenadaki kız mı lan o dedim aynısıydı şerefsizim, çok benziyordu aha buna.

    https://pbs.twimg.com/pro...513/F8hPy3r1_400x400.jpeg
    ···
   tümünü göster