/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +27 -2
    Dini satmalarina izin vermemis olmasidir. Onlari gibe gibe sindirmis olmasidir. Her ne kadar iclerindeki pislikleri saklayamasalar da, bazi seyleri yapamayacaklarini bilmelerinin verdigi caresizliktir.

    Bugun sakalli bi dinciye, turbanli bi baciya muskanin sacmalik oldugunu soyleyin. Kutlu dogumun gotlerinr brnzedigini, kandilin osmanli zamaninda uyduruldugunu soyleyin. Sonucu ne olur kafirlikle falan suclanirsiniz, en fazla kufur yersiniz. Ama daha ileri gidemez. Akp ile biraz yuz bulmus olsalar da bir gibim yapamaz. Samsunda domuz olduren tipler, insan olduremezler o gibik cikarlari ugruna. Bu yuzdendir ataturk dusmanliklari.

    Farkhunda...

    Farkhunda afganistanda bir din ogretmeniydi. Muska satan sakalli dinciye bunun yanlis oldugunu soyledi. O sakalli ne yapti? Turbanli bacisina iftira atti. Kuran yakmis bu kadin dedi. Samsunda domuz oldurenlerin ataturk gorememis versiyonlari kadina tas atti, sopalarla vurdu, arabayla ezdi, kadinin olu bedenini bile yakti.

    Sinirinizdan 5 kilometre otede isin kelle ile futbol oynarken siz oturup ferre izliyorsunuz. Sevgilinizle el ele tutusup geziyorsunuz. Karinizla debize giriyorsunuz.

    Sizi bu ortadogu batakligindan kurtaran ataturk icin, bugun bir sey yapin. Kendinizi bir sekilde gelistirin. Ulkeye faydali insan olun. islamci cikarci comarlara yar etmeyin burayi.
    ···
   tümünü göster