/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3
    ovvvv bu illet bana ergenliğimde bulaşmıştı. lisede geçti ve tam bir huur çocuğu oldum. neyse anlatıyım koçum beni iyi dinle ve bu entry'me cevap ver. yoksa biliyon ben adamı zütten giberim.

    öncelikle rahat ol. seni rahatlatan şeyleri düşün rahatlarsın ve mutlu olmaya çalış. az konuş ciddi görün kılığına kıyafetine dikkat et. aynada saçını şekil falan ver. yakışıklı görün. yabancı olduğun ortamlarda çekinme insanlara soru sor. ama tabi sende kötü tepki alırım havası olur o yüzden birisine soru sormadan önce içinden bi prova yap. okey? asosyallik yapma, çık dışarı dolaş. yalnız olsan bile dolaş. sürekli sosyal ol, etkinliklere katıl. iyi insanı gördünmü sohbet kur arkadaş olmaya çalış. komik ol ama espri yapmadan önce iki kez düşün. kendine komik geliyorsa ve çevrendekilerinde güleceğini düşünüyorsan yap. espri yapdıkça açılırsın ve şımarırsın. bu iyi bişey. esprilerine tepki gelmezse bozulursun ama bozmamaya çalış. sürekli arkadaşlarınla takıl sevmediğin tiplerle de konuş. ama insana göre muhabbet yap.

    bunları geçtim bi de 3. tekil şahıs olma durumu vardır ki bu özgüven ekgibliği olan insanlar için zordur. bu olayı bileceğini düşünüyorum. yolda arkadaşınla yürüyorsun ya da bir kafedesiniz. arkadaşının bir kız arkadaşı geldi onunla selamlaştı konuşmaya başladılar. arkadaşın kızı senle tanıştırdı soğuk bir selamlaşma oldu ve konuşmaya başladılar. çok samimiler sen sapsın. bu çok kötüdür muhabbete girmeye çalış. bunu çözersen bi kademe atlarsın.

    son olarak gittiğin marketlerde, kafelerde, kasapta, manavda çalışanlara selam ver. çok cesaretliysen git eczaneye muz var mı falan de ya da manavdan et iste. hayrettin tarzı şeyler. bu da 2-3 kademe artırır seni..

    büyük ihtimal şu anda zor dönemden geçiyorsundur. bi dönemi atlattıktan sonra açılırsın zaten. hadi koçum be strong
    ···
    1. 1.
      0
      + espirilerine yanıt gelmezse işi biraz daha taşşağa vur hani şey yapıyolar ya bence komik bence komik felan deyiver geçiştir mal gibi kalma öyle, ve ya bunu ben neden söyledim arkadaşlar sanırsam beyin ölümüm gerçekleşiyor felan de.Ama hayvan gibide söyleme ses tonunu iyi ayarla.
      ···
    2. 2.
      0
      bence komik deme işte yawuşak. iyice gömülürsün. gülmezlerse onlar tepki verir zaten. hööö falan derler. gülmezlerse sen sus ama bozuntuya verme
      ···
   tümünü göster