/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +1 -1
    Yüzdeleri veriyorum;%42 Akp,%32 Chp, %16-18 Mhp,%5-6 hdp(Türkiye'deki iT sayısı),
    %2 Saadet-Bbp koalisyonu,%1 Bağımsız,%1 Diğer.
    Akp düşüş,Chp-Mhp yükseliş,hdp sabit.
    Edit:Mhp'liyim fakat vaat vermesinler bu sefer gırtladığıma geldi Chp'ye verecem.Tmm en tecrübeli siyasetcisinde bi çalış be reisim Allah rızası için çalışda Ülkemiz kurtulsun.Bak yine sinirlendim.
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa chpye yakınım nispeten. reisin çalışıyor, chp de çalışıyor. hatta hdp de çalışıyor. ama basın o kadar ele geçirilmiş ki, hiçbirisi televizyona bile çıkmıyor. twitter olmasa biçok şeyi duymamız imkansız. sizin reisi de takip ediyorum, adam toplu mesaj yazıyor twitterdan gayet usturuplu. ne yapsın daha çekip vursun mu?
      televizyonlar söylediklerini yayınlamazsa eğer, ne söyleyebilirsin ki insanlara?
      ···
    2. 2.
      +1
      Çalışıyor panpa çalışıyor da bak akp ye chp ye 2 si zütürüyor.Akp diyor başkanlık sistemi bu da ayrı bi olay neyse chp çıkarıyor ekonomi kadrosunu arkasına alıyor Kemal Dervişi(benim için 1 numaradır.2numara da Ali Babacan dır. Türk ekonomisin babalarıdır bunlar)Bizim reis geride kalıyor.Bir silah düşünelim akp chp onu atıp daha iyisi için uğraşıyor, bizim ki olanı geliştirme peşinde yerini bırakmalı Oktay Vural olabilir mesela bu kişi. Eski siyaset millet hendek savaşı yapıyor bizim ki meydan savaşı. Yine de çok severim reisi mesela şiddet karşıtı savaşı sokakta değil eğitimle veren değerli bir insan ama siyaset kaşar işi bizim ki somun ekmeği gibi adam gibi adam.
      ···
      1. 1.
        +1
        oktay vural ve devlet bahçeli sizin partiden adam gibi adam diyeceğim iki kişi zaten panpa. 3 kişi de chpde vardı, emine ülker tarhan, şafak pavey ve muharrem ince. emine ülker tarhanın bırakmasına üzüldüm.
        benim çocukluğumda demirelle erbakanın atıştığı dönemlerde mecliste tek adam yoktu. şimdi 5 adam var. böyle 20 tane adamın olduğu gün gelirse bişeyler değişecek.
        ···
      2. 2.
        0
        Ins panpa ins o gunlerde gelir.
        ···
   tümünü göster