/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +23 -2
    ben bu milletten artık umudu kestim. akp gene malı zütürür.
    ···
    1. 1.
      +5 -3
      Panpa akp ye vermeyi bende cidden istemiyorum ama başka da parti yok ki dıbına koyayım mhp ye mi verelim daha adam akıllı cümle kuramazken kalkıp bir de ülkeyi yönetecek(!) chp desen adam öğrenci burslarının kesilmesini önerdi 1-2 yıl önce şimdi de kalkmış burs vaad ediyor sahtekar.
      Hdp desen zaten baştan gitti benim gözümde aponun partisine oy vermem. Akp çalıyor çırpıyor ama başka da bir alternatif yok malesef :/
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        türk milliyetçiliği ayaklarımın altındadır diyene ver mhp fazla milliyetçi değilse. dıbına koyim bir sizin oyunuz kıymetli amk bizde biliyoruz doğru düzgün parti olmadığını ama hainlere vermektense konuşmayı bilmeyenlere veriyoruz.
        ···
      2. 2.
        0
        Sen kime vericeksen bende ona vericem aq valla yetti artık söyle panpa kime vericeksin?
        ···
    2. 2.
      0
      Pampa dedigin is kizim huurluk yapiyor ama iyi de para getiriyor gibi bisey caliyof ama yapiyor. Ulan amk Suriyelisi yattigi yerden para aliyor ben uni ogrencisiyim ayin sonu gelmiyor boyle adalet mi okur lan? Anasini gibtiler ulkenin sen dur daha secimden sonra dolar nolur onu da bilmiyorum hani gerci simdi anasinin amini gordu dolar. Neyse pampa akp zihniyeti dexer dese ki fuhus serbest ben saten huur cocuguydum diyecek insanlar var ulkede.
      ···
   tümünü göster