/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5
    Amsız geçen senelerin ardından nihayet amland olarak adlandırdığım rusyaya gelmiştim burada çalışacak uzun yıllar yaşayacaktım ilk birkaç sene sıkıntılı geçmişti her anlamda sıkıtılıydı rus dediysek amlarını açıp sizi bekleyen hatunlar yok onlarda insan onlarında duyguları ve istekleri var sadece iletişim kurmasını bilmem gerekiyordu. 2 yıl içerisinde bana yardım eden sonradan gibtir ettiğim olga sayesinde Rusçayı öğrenmiş ava çıkmaya başlamıştım
    8 mart kadınlar gününde elimde çiçeklerle parkta durmuş önüme gelen güzel hatunlara çiçek veriyor telefon numarası alıyordum çoğunu kıtlama bahanesi ile oracıkta öpüyor yolluyordum.
    Bu hatunlardan biriside vera idi vera bir çok kadından daha güzel genç ve ateşliydi onunla geçirdiğim 4 yıl boyunca bir defa bile kavga etmemiştik aramızda sözlü olarak onaylanmamış ama kalbimizin nayladığı bir yasa vardı asla hayır deme.

    Bir birimize asla hayır demiyorduk çünkü onun istemeyeceği şeyleri istemiyor oda benim istemeyeceğim şeyleri istemiyordu ilişkimiz sanki bir ruhun bir beynin bir benliğin 2 farklı bedende buluşmuş haliydi. Kusursuz bir anlayış ve güven !

    Bir çok kadınla birlikte olmuştum vera için uğraştığım kadar hiç kimse için uğraşmamıştım ilk önceleri onun güzelliği için bu kadar zahmete girdiğimi sanıyordum ama yanıldığımı şimdileri daha iyi anlıyorum ona ilk görüşte aşık olmuştu onun şeklini şemali size tarif edemiyorum sadece bulduğum bir resmi onunla kıyasladığımda veranın daha güzel olduğunu söyleye bilirim başlıktaki resim veranın yanında solmuş bir gül tek kaşlı bıyıklı bir Kezban gibi kalıyor.

    Bu kadar güzel olması benim için onun adını taşıyan bir standart oluştumamı sağlamıştı vera standartları diğer yazılarımı okuyan pampalarım bilirler okumayan pampalarım merak ederseniz oradan bakabilirsiniz.

    Biraz veradan bahsetmek istiyorum vera kanatları olmayan bir melekti adeta ne zaman bir bahane bulup bir başka amlıyı gibmeye gitsem hiç kezbanlık yapmaz sormaz aramazdı çalışıyorum işim var meşkulum demem yeterliydi sormazdı sevmediğinden değil güvendiğinden sormazdı.
    Çoğu hatunu giberken o aklıma geldiğinde altımdaki güzellik abidesinden soğur bir daha görmek istemezdim . fiziksel olarak bir çok mankene taş çıkartabilecek kapasiteye sahipti vücut ölçülerine girmek için spor salonlarının kapsını aşındıran hatunlar onun doğuştan gelen bu fiziğini kıskanırak izlerlerdi.
    Anne ve babasını benimle tanışmadan 3 yıl önce bir trafik kazasında kayıp etmişti kimi kimsesi olmayan anne ve babasından kalma evde mütevazı bir hayat yaşıyordu tek akrabası moskovada oturan teyzesi ve onun 2 kızı idi ve birde ben vardım hayatında.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster