/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +10 -7
    şuku panpa. valla kısa giyen bi çok kadın gördüm hepsi de ilgi peşindeydi. rahatlık falan bunlar bahane. bunları kadınlara karşı söylesen ne kadar dar kafalısın yhaa abaza .s.s falan derler.ama huurlardan gerçek amaçlarını söylemeleri beklenmez.

    kısa giyen kadın huurdur demek istemiyorum ancak diyeceğim, çünkü cidden öyle.ha bu demek değildir ki kapalı giyenler namusludur. türbanlıların da marifetlerini görüyoruz.

    bence namuslu kadın namuslu olduğunu önce hareketleriyle, sonra giyinişiyle belli eder zaten.
    ···
    1. 1.
      +11
      Öncelikle açık giyen tüm kadınlar tabi ki huur değildir. Ha içinde elbet huur olan tabi ki vardır ama genelleme asla yapılamaz.

      bak kardeşim senin iq atıyorum 150 olabilir ve sende sağduyu ile doğru yanlışı ayırt etme olayı yani farkındalık üst seviyede olabilir. Senin "açık giyen her kadın huurdur" diye düşünmen aslında tehlike arz etmez. Çünkü dediğim gibi sen doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunudur. Fakat sen de bana hak verirsin ki ülkemizde iq su 50 altı olan milyonlarca insan var. Senin gibi düşünen ve topluma hitap eden güzide büyüklerimiz ya da kişiler bu açıklamayı yaptığında iq su 50 altı olan adamlarda " açık giyinen herkes huurdur ve gibilmelidir" düşüncesi ortaya çıkmaktadır. Çünkü bu cesareti ve gücü senin açıklamandan alıyor. Yaptığı işi meşru kılıyor. Bunun bir adım ötesi zaten tecavüzdür.

      Kısacası demem o ki bu tip düşünceler oldukça yanlıştır. Zeka seviyesi yeterince gelişmemiş milyonların arasında yaşıyorsanız herkesin sizin gibi sağduyulu olamayacığının bilincinde olmalı ve her söylemin katalanarak nasıl sonuçlara varacağını da biliyor olmanız gerekir.

      lafım sana değil kusurabakma. devlet büyükleri ya da kendini dinci gibi gösterip televizyonlarda şuursuzca açıklamalar yapan bir ton insana
      ···
      1. 1.
        0
        bunu senin entryye istinaden değil @10'a istinaden yazdım
        ···
      2. 2.
        +1
        Öncelikle açık giyen tüm kadınlar tabi ki huur değildir. Ha içinde elbet huur olan tabi ki vardır ama genelleme asla yapılamaz.

        genelleme herkes istisnasız öyledir demek değildir. çoğunluk öyledir demektir. benim gördüğüm kızların çoğu öyleydi, bende bunu söyledim.3 milyar kadın nüfusu var ve istisnalar olmasını tabi ki bekliyoruz panpa.

        kişiler bu açıklamayı yaptığında iq su 50 altı olan adamlarda " açık giyinen herkes huurdur ve gibilmelidir" düşüncesi ortaya çıkmaktadır. Çünkü bu cesareti ve gücü senin açıklamandan alıyor.

        bu tespiti nasıl yaptığını anlamadım.ben dünyanın ahlak bekçisi değilim, mecra da değilim, ahlak kurallarını da ben koymuyorum. insanlar bana bakıp açık olanları gibmeliyiz mi diyecekler? ben şimdi ateistlerin çoğu islam düşmanıdır desem bahsettiğin 'qsu 50'den düşük insanlar ateistler islam düşmanıdır ve islam düşmanı herkes öldürülmelidir deyip ülkeye şeriat getirip ateistleri mi kesecekler? bu dediklerine göre ülkede işlenen tecavüz ve öldürme olaylarında hatrı sayılır bir payım da var.

        yok abi böyle bi mantık olamaz ya.benim a dediğimi insanlar b algılıyor ve tecavüz olayları patlak veriyor. sonra suç benim mi oluyor? olmaz öyle şey.

        müslümanlar kuranı yanlış anlayıp önüne geleni nedensizce öldürüyorlar.bu kuranı mı yanlış yapar müslümanları mı? kuranın söylediği mi düzeltilmelidir yoksa insanların yaptığı mı?

        aynı mantık aga. yapmayın etmeyin, insanlar kendilerini geliştirsinler. benim dediğimden, senin dediğin gibi şeyler anlayıp millete tecavüz edenlerde yaşamasın amk. öyle saçmalık mı olur.

        not:haklı olduğun noktalar da var bastım şukunu.

        edit:6 şuku gelmiş bide. yazın şukuyu hakkediyor ama milleti de yanlış yönlendiriyorsun panpa.her açık giyen huurdur diye bir şey demedim ve nedenini yukarıda açıkladım. sonra bence namuslu kadın namuslu olduğunu önce hareketleriyle, sonra giyinişiyle belli eder zaten. yazmışım. insanları yanlış yönlendirmeyelim pls.
        ···
      3. 3.
        +1
        kardeşim lafım sana değildi kusurabakma. sadece yazındaki bir cümle sebebi ile yazmak istedim. Yoksa biz kitlelere hitap etmiyoruz. Ama siyasiler, kendini sanatçı zannedip gib gibi gezen varlıklar (Nihat Doğan misal) bazen öyle açıklamalar yapıyorlar ki toplumun büyük bir kısmı bunu yazıda açıkladığım gibi algılıyor. Çünkü adamın düşünme, doğru yanlış ayırt etme yeteneği köreliyor.

        Dediğim gibi ortada senlik benlik bir durum yok. Evet dediğin gibi çoğu açık giyinen kadın da huur olabilir ya da en azından huur ruhludur. Buna katılmamak elde değil zaten
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster