/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -6
    yapboz mu bozuyorsun ulan... herkes CHP MHP'ye versinmiş. Aynı şey mi dal yarak. saltanatı kuralım o zaman.

    %1'lik oy lazım sadece. diktatörün 10 koyun daha kaybetmesi için %1 oy.
    benim gibi düşünen %1 ülkücü vardır, inanıyorum! oyum HDP'ye.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      pekeke sempatizanı partiye güveneceğime , chp-mhp koalisyonuna güvenirim daha iyi, ülkücüyüm diyerek burada algı yönetimi yapmaya çalışma ayrıca o eppeği ananın dıbına sokar , çıkarır ağzına veririm.
      meclise bu itler girdikten sonra hazineden milyon lira destek alacaklar bir de , bu paranın pekeke'ye gitmeyeceğini garantisini verebiliyor musun.
      meclise girdi diyelim akp'nin vekil sayısı yetersiz kaldı , akp-hdp koalisyonu olmayacağının garantisini verebiliyor musun. öcalan neden krallar gibi yaşıyor içeride , tayyıp başkanlık istiyor , kürtler özerklik istemiyor mu ? başkanlık ve özerlik , nedense çok bağdaşıyor.
      ···
      1. 1.
        0
        her cümlene tek tek cevap vereceğim lan. seni adam yerine koyuyorum bak. fazla havaya girme ama.

        bizi koalisyon kurmakla suçlayıp chp-mhp koalisyonundan bahsetmen çok ilginç.
        bugüne kadar akp başkanlığına karşı çıkan tek parti https://youtu.be/GCTFFxR9YDo
        akp başkanlığının kürdistan özerkliğiyle, insanlıkla uyuşmayan bir başkanlık biçimi olduğunun farkında olan tek parti hdp'dir.
        Yıllardır eylem yapmayan pekaka'yı tekrar göze sokmak için türkiye partisi olmaya çalışan hdp üzerine oyun oynamak, hdp'yi bitirmeye yöneliktir.
        bkz: son ağrı olayları ( askerlere ilk müdahaleyi yapan hdp: http://www.imgim.com/image/ahpnqbk.jpg/
        http://imgur.com/htT5KGh.jpg
        http://imgur.com/Y3DpDj2.jpg
        http://imgur.com/KZJ3mvJ.jpg )
        bir partinin üzerine böyle oyunlar oynanacak kadar korkmuşlarsa... ben o partiye veririm arkadaş.
        ---
        maşallah öcalan'ın nasıl yaşadığını bizden daha iyi biliyorsunuz. paranın pekaka'ya nasıl aktığını da iyi biliyorsunuz. bize bir şey kalmamış.
        ···
      2. 2.
        0
        bu arada bi üst entryi (@5)'i okumanı da tavsiye ederim.
        beyin bakkalda satılmıyor, @5de...
        ···
      3. 3.
        0
        verdiği cevaplar da bir taka benzese bari , boş insan. yıllarca çıkarları için seçim öncesi silah bırakıp , yine istedikleri olmayınca silaha sarılıp askere pusu kuran şerefsizler şimdi " seni başkan yaptırmayacağız yeea" diyor , ha gibtir lan ordan. eğer biraz şeref , biraz namus olsaydı sizde , akp'den istediklerini alamadığınız zaman askere kurşun sıkmak yerine , akplilere kurşun sıksaydınız gider atardım oyumu , ama nerede o züt sizde ?
        https://www.youtube.com/watch?v=ah7DCJe_EgI
        4+4+4 ü desteklerken , tayyıp'i alkışlarken neredeydin sahi ? 13 yıldır neredeydin de şimdi çıkıp mitinglerde atar yapıyorsun.
        akıllı insanlar gayet iyi bilir ki böyle propagandalar orta zekalı insanlara yönelik yapılır , oltaya düşmeleri için, görüyoruz ki düşenler olmuş , sosyal medyadaki algı yönetimleri de gayet yerinde , tebrik ediyorum kendilerini , tatlı su solcularından oy alırlar baya.
        yakalandığı sırada " benim annem de türk , cumhuriyet için her şeyi yapmaya hazırım" diyebilen bir kürt liderimsinin siyasi savunucusunun lafına güvenmek , ancak senin gibi gerizekalıların işi zaten . muhtemelen kürtsündür , kürt milliyetçiliği yapan hedepe'ye pekeke'ye oy atıyorum de şereflice , ülkücüyüm deme , az namuslu ol.
        ···
      4. 4.
        -1
        Kenan Evren'in heykelinin dikilmesi zoruna gitmiyor da, Öcalan'ın heykeli mi zoruna gidiyor.
        benim gözümde Kenan Evren Öcalan'dan daha azılı. Öcalan mit-kontra üzerinden iftiralara maruz kalmıştır. onu ne kadar aklasam da sizin beyninize çipten daha beter yerleştirmişler, o yüzden geçiyorum o konuyu.

        silah - akplilere kurşun... ilginç... tek bir sineğin ölmesine tahammülümüz yok. silah çözüm olsaydı PKK'nın kullanmadığı çok yöntem vardıi kullanırdı. (intihar eylemleri, suikast vs. PKK'da tek örneğini bulamazsınız.) orada canlı kalkanlar silah kullansaydı hdp benim gözümde biterdi.

        4+4+4'te full evet diyen MHP - AKP ve 5 BDP oyu yanında red oyu kullanan 3 BDP, 88 CHP oyu... yorum sizin.

        Bursa ve Adıyaman Ülkü ocaklarında aktif görev aldım. kendimi ifşa edecek değilim.
        Herkesin olduğu gibi onların da doğruları da vardı yanlışları da. ama bugün buradayım.
        Benim ne olduğum da kimseyi ilgilendirmez. çok ısrar ediyorsanız, annem Türk, babam Türk ama ben Kürdüm. hadi bakalım. Namus Powercılar sizi.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster