/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    verdiği cevaplar da bir taka benzese bari , boş insan. yıllarca çıkarları için seçim öncesi silah bırakıp , yine istedikleri olmayınca silaha sarılıp askere pusu kuran şerefsizler şimdi " seni başkan yaptırmayacağız yeea" diyor , ha gibtir lan ordan. eğer biraz şeref , biraz namus olsaydı sizde , akp'den istediklerini alamadığınız zaman askere kurşun sıkmak yerine , akplilere kurşun sıksaydınız gider atardım oyumu , ama nerede o züt sizde ?
    https://www.youtube.com/watch?v=ah7DCJe_EgI
    4+4+4 ü desteklerken , tayyıp'i alkışlarken neredeydin sahi ? 13 yıldır neredeydin de şimdi çıkıp mitinglerde atar yapıyorsun.
    akıllı insanlar gayet iyi bilir ki böyle propagandalar orta zekalı insanlara yönelik yapılır , oltaya düşmeleri için, görüyoruz ki düşenler olmuş , sosyal medyadaki algı yönetimleri de gayet yerinde , tebrik ediyorum kendilerini , tatlı su solcularından oy alırlar baya.
    yakalandığı sırada " benim annem de türk , cumhuriyet için her şeyi yapmaya hazırım" diyebilen bir kürt liderimsinin siyasi savunucusunun lafına güvenmek , ancak senin gibi gerizekalıların işi zaten . muhtemelen kürtsündür , kürt milliyetçiliği yapan hedepe'ye pekeke'ye oy atıyorum de şereflice , ülkücüyüm deme , az namuslu ol.
    ···
   tümünü göster