/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +10


    Kış masalı





    Son bahar ile birlikte insanların üzerine umutsuzluk ve kasvet çöker genelde ben tam tersini düşünüyordum o kadar umutsuz insana umut dağıtacak onları sevindirecektim. Dul ve yetim sevindirmek sevaptır.

    Doktorla olan maceramızın ardından pazartesi iş yerine gitmiştim demirbeye anahtarını vermiş teşekkürlerimi sunmuştum o artık benim korumam altındaydı kimse karışamazdı kanki olmuştu az biraz kırık Türkçesi ve yarı Türkçe yarı rusça konuşmaları (araya Arapçada giriyordu bazen) ile benim kankim olmuştu.

    Öğleden sonra 3 de yeni vardiya geliyordu dışarıda maken geçiti izlemek için toplanmıştık ben ramses ve demir ben telefonda oyun oynarken böğrüme gelen bir darbe ile ilkilmiştim demir şuna bak xcx bunu gibmek lazım yeni geldi bu kendi vardiyasına yazmıştı bin. Adını daha sonra öğrenmiştim katya küçük bir kedi yavrusuna benziyordu demir gibebilirdi sorun değildi ama benim standartlarım dahilinde olan bir hatunu mutlaka gibmem gerekiyordu hemen yazı tura attık kim kazanırsa ilk o gibecekti kaybeden-inde gibtiği bir oyundu .
    Orada öyle şeyler yoktu ben giberim sen gibemezsın muhabbeti yapmıyorduk erkek başına 12 kadın düşüyordu ne yani arkadaşım am gibmek istiyorsa ona engelmi olacaktım!.

    Demir bini kazanmıştı biraz kıskanmadım denemez sıra onundu ve soluksuz gibeceğini çok iyi biliyordum yapacak bir şey yoktu ben kazanmış olsam aynı duyguları o yaşayacaktı.
    3 gün sürmedi demir gibmişti katyayı akşam birde telefon açıp bana kıcık vermişti gibiyorum xcx hoplata, hoplata hemde ! bin masraf bile etmemiş fabrikada gibmişti.

    Adamın garip bir mizacı vardı hatunların yanına gider adını sorar ve seni gibmem gerekiyor diye direk söylerdi amirmliğini kullanıyordu ondan daha sonraları öğreneceğim bir taktikti her zaman işçileri gibe gibe çalıştıracaksın derdi güler geçerdim ama züt gibe gibe çalıştırıyordu işte!.

    Ertesi akşam saat 9 gibi bir taksiye atlayıp fabrikaya gitmiştim demire geldiğimi hatunu ofise yollamasını istedim fazla sürmedi 10 dk sonra hatun ofisteydi. Su ısıtıcısıyla bana çay yapmasını söyledim çayımı içerken çalıştığı makinenin raporlarını okuyor neden bu kadar az üretim vs.. kafa gibiyordum o da korkudan kem küm ediyordu bilmiyordu ki az çalışanı gibiyorum ben.

    Biraz daha sorgunun ardından bunu kucağıma oturtup bir çocuğu azarlar gibi azarlıyor bu böyle olmaz bu işler bu şekilde gitmez fabrikayı kapatırız filan derken bu bildiğin üzüldü amk dayanamadım yanaklarını okşayıp bir buse kondurdum suratına.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster