/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +76 -25
    Arkadaşım nesi zoruna gitti? Kimse kimsenin düşüncelerine katılmak zorunda değil ki? Al, Hitler de dünyanın en kötü adamlarından biri olarak gösteriliyor ama onun bile haklı yönleri var. Kimse tamamiyle iyi veya kimse tamamiyle kötü değildir. Aynı şekilde Atatürk de hayatı boyunca haklı kararlar vermemiştir, Fatih de öyle. Eğer bunu görmezden gelip tamamen doğru kabul edersen zaten ilahlaştırmış olursun. Kendi düşüncelerini kendin üretmekten yoksun olduğunu gördüğüm için başkalarının düşüncelerini eleştirmeden kabul etmeni ve özümsemeni yargılamamam gerek aslında.
    ···
    1. 1.
      +1 -6
      Başbakanı olabileceği bir ülkenin kurucusunu sevmek zorunda kardeşim bu kadar net.
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Hayır bu senin kıt görüşün. Sevmek zorunda değil. Doğrularını örnek almak zorunda mı? Evet. Fakat sevmek zorunda kesinlikle değil.
        ···
      2. 2.
        0
        ya gibtir git amk geçsin başa bu ülkeyi atatürk kurdu atarükün de amk türkiyenin de amk. var mı böyle dünya
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        Bak benim beyni henüz insani seviyelere kadar gelişmemiş amipsi arkadaşım, ülkeyi Atatürk falan kurmadı tamam? Anladın? Ülkeyi halk kurdu. Eleştirmeden, Atatürk'ün kendisinin halktan istediği şeyle cevap vereyim sana, eğer beyninin - varsa- hafıza kısmını duvara azıcık vurarak çalıştır da hatırla -tabi hatırlamak için önce öğrenmek gerek- kendisi halka kendi kendilerini izlemelerini, lider ihtiyacı duymadan, başa kimseyi koyma gereksinimi gütmeden, bir varlığı ilahlaştırıp onu takip etmeden, sadece kendi kendine yeten bir millet olmalarını söylemiştir.
        Heh, eğer sen siyaset okumadan gibtiğimin televizyonundan medyasından olur yazar olduysan şimdi gibtir git oku, öyle gel de yazdığın kelimelerden cehalet fışkırmasın.
        ···
      4. 4.
        0
        ATATÜRK'Ü SEVMEYENIN ANASINI SKEYIM. POTANSiYEL ATATÜRK'E küfür edebilecek insanlardır bunlar

        Nesine KATILMIYOR MUŞ LAN? YAZSIN BAKAYIM DA BI G*T EDELiM ÖYLE ÜSTÜ KAPALI KONUSMUS FELAN.

        OC EVLATLARI YA.

        ATATÜRK U SEVMEYEN OC DUR AKSINI IDDA EDEN 500 KAT DAHA OCDUR

        HADI BB

        "kemalist" ne aq zütünüz den uydurdugunuz isimleri Takmayin bize AQ EVLATLARI Sizi
        ···
      5. 5.
        0
        Gerçi adam siyasetçi, katildigim yönleri ve katilmadigim yönleri var diyerek ikilemde BIRAKIYOR , koyu ATATÜRKCUler hariç , Atatürkçü kitleyi de karşısına almiyor, onu sevmeyenleri de . Tam ortada duruyor iki tarafa da yakın durmus gibi

        Bi siyaset oyunu yapmış aslında.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster