/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +56 -44
    çevremden tepkiler geliyor "oyunu boşa atma" diye, kafamı gibtiniz artık arkadaş.
    senelerdir "oylar boşa gitmesin" ayağına oylarını yüksekte tutan omurgasız partilerin siyasetinden bıkmadınız mı? resmen akp karşıtlığınızdan faydalanmaya çalışıyor bu insanlar, hiç mi görmezsiniz?
    senelerdir "oylar boşa gitmesin" diye oyunuzu akp'nin karşısındaki en güçlü partiye verdiniz de ne oldu? oyunuz işe yaradı mı?
    adam diyor ki "liberalim ben ama stratejik davranmak zorundayım ve oyum chp'ye"
    yahu 12 senedir stratejik davrandın da ne oldu canım kardeşim?
    ldp ile alakasız tamamen ancak syriza'nın, daha doğrusu synaspismos'un, 2004'te %3'lerde oy oranına sahip olduğunu, şimdiyse iktidardaki yerini aldığını görmüyor musunuz?
    12 senedir aynı kafa devam etmeyip alternatif bir parti daha yükseltseydin şimdi bu tıkanıklık olur muydu? hdp barajı geçse geleceğin resmen öcalan'ın elinde lan. resmi olarak dikta rejiminin başlangıcına bu adam karar verecek olm, haberiniz var mı bilmem. neden? sırf sizin bu senelerdir süren gibko "oylar bölünmesin" edebiyatınız yüzünden. birkaç partiye bağlı kaldınız, şimdiyse kürt siyasetinden başka çıkış kapınız kalmamış. oturup düşünün şimdi bakalım onlarca senedir uyguladığınız stratejik hamleyi. gibimin stratejisi.
    liberal anlayışa tam olarak sahip tek parti olduğu için ve günümüz evrensel ekonomik ve demokrasi modeliyle, vizyonuyla hareket ettiği için oyum ldp'ye.
    ···
   tümünü göster