1. 1.
    +42 -21
    evet yigenlerim ciddiyim. gerçekler acı gelebilir. acı olsada bu sözleri gel dayına kulak ver önemli. çok uzun yazdım 5 dakikada olsa benim için degil kendi gelecegin için kulak ver oku. nolur.
    şuku muku yorum istemem oku yeter o bana yemin ediyorum bak. oku yeter. önemli çünkü.

    şimdi siz evden çıkmayan mal aylak işeyaramaz heriflermisiniz? evet öylesiniz. bir çogunuzun okulu bitince ne olacak peki ? hiç düşündünüzmü? aileleriniz bilinçsiz ve onlarda olacakların farkıda degil. çünkü geçim derdine düşmüşler işleri başlarından aşkın vs vs

    şimdi siz hiç evden çıkmazsanız yarın birgün okulda bitince ekmek elden su gölden misali yaşamaya alışmış bu aziz gençlerim ne olacak la bir düşünün. 1 sene daha çeker aileleriniz sizi sonra çalış derler. hiç işe gitmemiş bırak işe gitmeyi evden çıkmayan bir nesilsiniz. diyelim ikna oldunuz ve başladınız bir işe emin ol var olamıyacaksınız. başarımıyacaksınız geri hemen eve dönmek istiyeceksiniz. çünkü hiç zorluk görmedinizki aziz gençlerim. en büyük derdiniz elektirik kesilmesi veya ttnet problemleri çünkü.

    gelelim amın tadına bakmadan öleceksiniz sözüne. burada kastettigim siz sorumluluk almaktan kaçarak yetişmeniz ey gençler. nasıl evleneceksiniz kim alır lan sizi. benim amım olsa sizin gibi aylak bir adama neden veriyimki niye gençligimi gelecegimi evden çıkmayan hayatı görmemiş interneten yaşıyan bir adamla neden feda ediyim. ki bir çogunuz çirkinsiniz şimdi eyriye eyri dogruya dogru gençlerim. çekici bir yanınızda yok

    o yüzden yeter bu kadar eglendigin gençligi feda etmeden kapat şu dıbına koydugumun sözlügünü pcsini facebook istargam tviter vs vs saçma sapan işleri. neye yetenekliysen ne yaparken mutlu oluyorsan. sadece mutlu olmak önemli degil geleceginide garantileyebilecegin bir işe yönel. ikisi bir arada olacak ama ara bul bin ben nerden bileyim senin içini. herşeyi benden bekliyorsun. bu okul olur. basketbol olur futbol tenis vs vs kitap yazarı komedi film senaristi işte neyi seviyorsan aynı zamanda geleceginide garanti altına alabilecegin bir meslege yönel. yoksa hayattaki en büyük amaçın olan o ufak kutuyu sanal hariçinde göremezsin. ;)

    savgilerimle deri dayı
    ···
   tümünü göster