/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +31 -1
    hastaneye gelen halidenur, beni sargılar içinde halay çekerken görünce şaşırdı. sonra flash tv nin frekansı değişti ve demir parmaklıklar arkasına geçen ablamız, acılı bir türkü tutturdu. bende kendimi olayın akışına kaptırıp salyan sümük ağlamaya başladım. huur halide kumandayı alıp televizyonu kapadı. sen salakmısın neden kendine dikkat etmiyorsun diyor bana bağırıyordu. ona dönüp sakin bi tavırla neden birer limonata alıp rahatlamıyorsun bebeğim dedim. sinirli bir şekilde kapıyı suratımı çarpıp çıktı. bu kızın kesinlikle düzenli bir ciks hayatı yoktu. çünkü bir insan doğduğundan bu yana adet döneminde olamaz amk. bi kendisini gibtirse rahatlayacak huur.

    yine yalnızlığa gömülmüştüm amk bir yandan derbeder ölmedimi cevap verin o senin vatandaşın askerin diye bağırıyor bir yandan beş dakika arayla hemşire düğmesine basıyordum
    kendimi çocuklar duymasındaki fısfıs ismail gibi hissettim. hemşire sürekli geliyor, beyfendi bir şeyiniz yoksa neden basıyorsunuz diyordu. ben ise istifimi bozmadan haçan dosyaları getirde kontrol edelim da diyordum.
    gece 3 sularında 56. kez bastığım hemşire butonunun arkasından, 4 güvenlik görevlisi hemşire ve hemşirenin kocası olduğunu düşündüğüm kıllı bir hayvan, kolumdan tutup dışarı attılar.
    bu sırada hemşirenin kocasına dönüp, sevgilin seni ayağına çağırmış benim ayağıma 56 kere geldi. bu kız huur dıbına sigorta yaptır dedim. adam beni linç etmeye çalıştı ama etraftaki kalabalık olayı ayırdı. bir daha insanlık yapanın amk
    ···
    1. 1.
      +1
      Otostopçu yine döktürüyor
      ···
    2. 2.
      0
      Yarildim burda oc ahahahahahhaah
      ···
    3. 3.
      0
      Yarildim burda oc ahahahahahhaah
      ···
    4. 4.
      0
      Yarıldım amk şukular şelale
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster