/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +160 -24
    düşünüyorum da, ne kadar eski acaba? her sıçtığımda yeniden doğduğumu saymazsak, fazla uzun olmamalı. neden düşünüyorum ki amk. bunları, altı ay gazımı almayan ailem, kulağıma ezan okuyup niye doğdun amın evladı diyen bin dedem düşünsün.

    ailemden ve ortamlardan neden dışlandığım konusunda bi fikrim yok. ben ki, mankenlerin sıçtığını 22 yaşında öğrendim, sevgilimin evindeki tuvaleti yıllarca müzik stüdyosu sandım.
    her seferinde sıçıyorum diye hor gördüler. boş zamanlarımı, reklam cingıllarını dinleyerek ve çengel bulmaca çözerek geçirdim.

    oğuz atayın tutunamayan'larını tolstoyun kazaklarını Paulo'nun simyacısını okumadım diye mi tüm bunlar? düşündüm. sürekli sorguya çektim kendimi, bende isterdim bir tumblr boy olmayı, tayt gibi kotlar giyip şehvetli arkaümü ortaya çıkarmayı ama olmadı. benim elitliğim kral tv'de petek dinçözün foolish casanovasını dinlemekten ibaret kaldı.

    okul hayatımda aynı çizgide bomtak geçti. hatırlıyorum da,
    bir gün müdür tuvalette sigara tüttüren huur çocuklarını basmak için kapıya dayanmıştı. yanlış kabine tekme atıp, sıçarken basmıştı beni. bununla kalmayıp salam kıvamındaki takumu süzerek sigara nerde lan demişti. ulan huur çocuğu sıçıyorum kapa kapıyı dememe rağmen yaka paça dışarı çıkarıp idareye arkaürdüler. taklar paçalarımdan akarken sosyalist bir tavır takınıp
    kahrolsun amerikan emperyalizmi sloganları attım. müdür önde yardımcısı yanımda odaya doğru ilerledik. tüm okulun idare kapısına dayanıp slogan atacağını, kızların kürtaj hakkımız diyerek feryat figan edeceğini düşünmüştüm ama olmadı. tek bağıran kahverengi ceketli, gibik suratlı selami hoca oldu.

    hocamız, ağzından tükürükler saçıp küfürler savururken. muhabbeti değiştirip hocam, ismail yk bu kadar jole sürmesine rağmen neden saçları dökülmüyor dedim. hocamızın kel olduğunu bir an için unutmuştum. anında telefona sarılan selami hoca nöbetcileri çağırıp beni bir güzel hırpalattı.
    ambulans sedyesine alınıp yılmaz vural edasıyla terkettim okulu. çıkmadan önce hocam sarımsaklı şampuan tavsiye ederim diyerek bağırdım. burada insancıl tavrımıda görüyorsunuz ama insanlıktan anlamaz ki huur çocukları.

    https://twitter.com/otost0pcu
    ···
   tümünü göster