1. 5551.
    +3
    bu başlığı görmeden önce, 31 çekmeye başladığım zamandan bu yana beynimin eskisi kadar iyi olmadığını farketmiştim, bir konuya tüm dikkatini verememe, unutkanlık vesaire baş göstermişti. fakat hep kendimi kandırıyordum, 31le ne alakası var, hem internette doktorlar da masturbasyon sağlıklı bir şeydir, belli aralıklarla yapılması gerekir bla bla bla diyorlar diye kandırıyordum kendimi.

    daha sonra bu başlığı gördüm ve konu sahibi panpamız sağolsun, bilimsel açıklamalarla bu illetin ne kadar pislik bişey olduğunu anlamamı sağladı. yaklaşık 1 haftadır elimi sürmedim, bu süre zarfında ingilizce kursuna başladım ve boş vakitlerimi bu şekilde değerlendirmeye başladım, şansıma öğrenci evindeki internette bir arıza meydana geldi ve 4 gündür yapılmasını bekliyoruz. dolayısıyla bilgisayardan internete girmedim ve aklıma 31 falan gelmedi hiç. bu vesile ile de internette nereye girsek bizi masturbasyona, sexe teşvik ettiğini anlamış oldum amk. haber sitesine giriyorsun çıplak karıları koyuyorlar, sözlüğe giriyorsun ergenin teki ferre paylaşmış falan. istem dışı da olsa giriyorsun bir şekilde. bu sebeple interneti yaptırdıktan sonra da çok fazla yere girmeme kararı aldım. sözlüğe de sadece bu ve birkaç başlık için girerim artık. aklma 31 gelirse ingilizce ya da ders çalışmaya yönelticem kendimi. kararlıyım bakalım. umarım en son kaç ay ya da yıl önce 31 çektiğimi hatırlayamayacak kadar unuturum. herkese başarılar bu yolda.

    unutmadan şu 1 haftalık süre sonunda sesimin daha güzel çıktığını, insanlarla konuşurken sanki daha baskın konuştuğumu farkettim. belki de placebo etkisi dedikleri olay bilmiyorum.
    ···
   tümünü göster