/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +50 -2
    Dogamizdan uzaklastik.
    insan dogasi nedir beyler?
    Binlerce yildir insanlar ne yapiyor?
    Hayat bu yada o yada şunun sana dedikleri doğrultusunda kendini şekillendirmek değil. Boyle olsaydi zaten doğmamış olmayi dilerdik. Hayat acimasiz. Kimse hayat kadar sert darbe vuramaz. Hele bizler için hayat bazen çok daha zordur. Silik bir karakter olmak yasamin en zor olduğu karakter tipidir. Hakkini arayamamak. Sebebi ne ki? Karsindakinin senin hakkindaki dusuncesi mi? isteklerini gerceklestirememek ne kadar aci birsey. Baskalarinin seni bariz kullandigini farkedip hayir diyememek çok zor degilmi? Biliyorum, cunku bunlari yasayan sen degilsin, biziz. Bazen sesin cikmiyor değil mi? Duyulmuyorsun, birkackez daha sesleniyorsun. Ama o kadar sessiz cigliklar atiyorsun ki belkide kendin bile duymak istemiyorsun kendini. Duyulmamak ne kadar aci değil mi? giblenmemek.
    Hani diyorsun ya icinden, disindan soyleyecek cesaretin yok zaten; ulan sen kendini ne zannediyorsun? Benim uzerimden ne gibi bir prim yapmaya , benle dalga gecerek insanlari guldurmeye calisacak cesareti nerden buluyorsun huurcocugu. Bu cesareti bunu icimizden soyledigimiz icin buluyorlar buyuk ihtimalle.
    Bu yasanilanlari biliyorsunuz. Belkide hepsini ve fazlasini yasadiniz. Belkide sizi üzen durumlar bunlar. Depresyona sokan ; yatağa girip saatlerce bos bos cikmak istemeyisinizin nedeni belkide bu gibik toplum denilen ortalama iq su 95 olan güruhun bizlere boyle davranması. Peki bu huurcocuklari hayatimizi neden gibiyor?
    Bizim gibtir ettigimiz degerler icin.
    Kari kiz etkileme,
    Popüler olmak,
    Kizlar komik erkekleri sever dur su salakla dalga gecip az guldureyim insanlari,
    Su ezigi az gibistirayim nasil panikliyor izleyeyim.
    Bu gibi neden-amac iliskisiyle bizlere boyle davranildi yillarca. Ve biz hicbirine hayir diyemedik.
    Hayir. Asosyallik değil güzel olan. Bilgisayar basinda saatlerini geciren huurcocuklari. Kaldirin kicinizi. Ortamlarin ezik cocugi bile sizden iyidir. O gibik klavyeden kurtulun. Anksiyete bozukluğu hastalari sizi. O hastaligin sorumlularida sizsiniz. gibik bilgisayarinizda yasiyorsunuz cunku.

    Beyler en son ne zaman,
    Yasadiginizi, yasamin güzel olduğunu, hayatin sizin icin ne okursa olsun değerli olduğunu hissettiniz?

    En son ne zaman derin bir nefes cekip, sadece kendinize bagli nedenlerden mutlu olup o anin hic bitmemesini istediniz?

    Eger yanit cok uzaklardaysa, üzgünüm beyler. Yasamiyorsunuz, sadece hayatta kaliyorsunuz.
    ···
    1. 1.
      +6
      Insanlar binlerce yıldır sıçıyor . Dili , dini , ırkı , siyasi görüşü ne olursa olsun insanlar binlerce yıldır sıçıyor .
      ···
   tümünü göster