1. 1.
    +7
    Türk'ün üstünlük olayı yok, Türk üstün diye TÜrkçülük yapmıyoruz. Nasıl ki anne babanı seçemediğin halde onları seviyor ve iyiliklerini istiyorsanbizler de milletimizin iyiliğini istiyoruz.Hem islam der ki yardıma önce akrabadan başlayın..

    Bizim milliyetçilik anlayışımız yıkıcı değil, yapıcıdır.Bak, ırkçılık Doğu toplumlarında görünmez çünkü Doğu toplumları kan güdemez, ataerkillik vardır ve çocuk babanın milletinden sayılır, misal Yahudilerde soy anadan gelir, farklı onlarda.. Bizler de ırkçı değiliz, sadece soycuyuz ;soyculuk ne demek ve ne işe yarar dersen,

    Türk olmayanın kalbi Türklüğü ilgilendiren konularda asla Türk gibi atmayacaktır.

    Gerçekten de öyle,en nihayetinde senin ailenin başına gelen olaya en fazla sen üzülürsün ben değil.Bu nedenle soyculuk..

    Ülkücüler cahil diyorsun, cehalet her yerde vardır. Sence işçi sınıf mücadelesi olan sola, ezilen halklar milliyetçiliği diyerek milli devlet olan kürdistan(!) kurulması destekçisi solcular çok mu akıllı?

    Yahut ümmetçi kitle çok mu küresel düşünebiliyor? Adamların tek derdi kendi mezhebinden olman..

    Türkçülük ve Türklük kan meselesi olduğu kadar aynı zamanda kültür meselesidir de..Sosyolog Ziya Gökalp der kiMillet kavramları en nihayetinde her eşyden önce sosyolojik bir meseledir.Bir çocuğu Türk gibi büyütürsen kan bakımından Türk olmasa da elbet Türk sayılır bir derece..

    Birde şunu unutma, milliyetçilik egoya değil de fedakarlığa dayanırsa güzeldir. Bizler Türk doğduğumuz için başkalarını hakir görümüyoruz, bizler sadece Türklük için savaşan her TÜrk askerinin, şehidin ve ilk büyük Başbuğ Tanrıkut Han Mete'den son büyük Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar geçen sürede Türklük, vatan,şeref için mücadele eden her şehidin ,askerin ve Türkün aziz hatıralarına sahip çıkıyoruz.

    Milliyetçilik her şeyden önce maneviyattır, kökü fedakarlık ve geçmişe vefaya dayanan bir maneviyat...

    Tanrı,her milletin evladını milliyetçilikten ayırmasın.
    ···
   tümünü göster